Απαγόρευσαν την είσοδο 3χρονου σε παιδότοπο επειδή είχε σωληνάκι! (Βίντεο)

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Απαγόρευσαν την είσοδο 3χρονου σε παιδότοπο επειδή είχε σωληνάκι! (Βίντεο)

Την είσοδο σε παιδάκι 3 ετών απαγόρευσε ένας παιδότοπος, καθώς το αγοράκι έφερε σωληνάκι στη μύτη!

Το περιστατικό συνέβη σε παιδότοπο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος έπασχε από ένα σπάνιο σύνδρομο.

Έδωσε αγώνα για να σταθεί στα πόδια του και τώρα μπορεί να τρέφεται κανονικά. «Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που μπορεί να πάει σε όλους τους χώρους να παίξει. Εχουμε πάει και σε άλλους παιδότοπους. Τον βλέπουν και χαίρονται», αναφέρει. Για τον συγκεκριμένο, όμως, παιδότοπο, σημειώνει: «Ενώ το παιδί προσπάθησε να μπει μέσα, του έκλεισαν την πόρτα».

Η μητέρα παραξενεύτηκε και ρώτησε για ποιον λόγο δεν του επέτρεψαν την είσοδο: «Δεν έχει τίποτα. Είναι ένα σωληνάκι, που τρέφεται από εκεί. Απλά θέλει λίγη προσοχή, μην το τραβήξουν τα άλλα παιδιά».

Η απόλυτη φρίκη! 10μηνο κοριτσάκι πυροβολήθηκε στο κεφάλι λόγω ερωτικής απόρριψης!

Η απάντηση που δόθηκε στη μητέρα είναι: «Το παιδί δεν μπορεί να μπει μέσα. Δεν μπορούμε να φέρουμε την ευθύνη». Στη συνέχεια, ζήτησε περαιτέρω διευκρινήσεις και η απάντηση που δόθηκε: «Δεν είμαστε νοσηλευτές».

Δείτε το βίντεο

Σοκ: Παιδί έπεσε στο κενό του Μετρό! Σκηνές τρόμου! (Βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει πως ένα παιδί έπεσε στο κενό του Μετρό, με τις σκηνές να τρομάζουν!

Η μητέρα του ήταν σοκαρισμένη, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες προσπάθησαν να βοηθήσουν!

Τον εφιάλτη κάθε γονιού όταν χρησιμοποιεί με το παιδί του το μετρό ή το τρένο βίωσε μια γυναίκα στην Αυστραλία όταν είδε το ηλικίας 4 ετών παιδί της να πέφτει στο κενό ανάμεσα στην αποβάθρα και τον συρμό.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται η γυναίκα που κρατάει ένα καρότσι να πλησιάζει τον συρμό ενώ μπροστά της είναι το μικρό αγόρι.

Ο 4χρονος, όμως, δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που υπάρχει, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να πέσει στις γραμμές του μετρό.

Ευτυχώς οι υπόλοιποι επιβάτες του τρένου άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν νοήματα στον μηχανοδηγό προκειμένου να μην ξεκινήσει.

Την ίδια ώρα ένας άνδρας κατέβηκε στις γραμμές για να απομακρύνει το 4χρονο αγόρι, το οποίο δεν τραυματίστηκε από την πτώση του. Τρόμος είχε προκληθεί και πριν από λίγο καιρό στον Προαστιακό, όταν υπήρξαν 3 τραυματίες!

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό!

Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό! Είδηση σοκ!

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό, όταν ένας άνδρας ανασύρθηκε, νεκρός.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό. Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».