Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ! Που «χτύπησε» ο εγκέλαδος; (Βίντεο)

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ! Που «χτύπησε» ο εγκέλαδος; (Βίντεο)

Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/8)! Που «χτύπησε» ο εγκέλαδος και έκανε τους κατοίκους να φοβηθούν;

Σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ανήλθε στους 6,8 βαθμούς

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Χιλής, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS). Σεισμός στην Αθήνα! Πόσα Ρίχτερ ήταν;

Ο σεισμός, που η αρχική εκτίμηση του Ινστιτούτου ανέφερε ότι ήταν 6,5 βαθμών, είχε επίκεντρο 140 χλμ νοτιοδυτικά της παράκτιας πόλης Βαλπαραΐσο, στην κεντρική Χιλή.

Σημειώθηκε στις 14.28 τοπική ώρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός. ΄

Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίση για τσουνάμι.

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο: Σεισμός στην Αθήνα!

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Αττική. Επίκεντρο και πάλι η περιοχή της Μαγούλας. Αισθητός στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές.

Ήταν μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 16:31 σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και έγινε αισθητός στην Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και σε βάθος 5 χιλιομέτρων.

Ο Κώστας Παπαζάχος προειδοποιεί: «Είναι αναμενόμενος ένας σεισμός άνω των...»!

Ο Κώστας Παπαζάχος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και προειδοποίησε πως είναι αναμενόμενος ένας σεισμός άνω των 5 Ρίχτερ.

Ο καθηγητής γεωφυσικής και μίλησε για την σεισμική δραστηριότητα στη χώρα που τις τελευταίες μέρες είναι έντονη!

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τους σεισμούς σε Καστοριά και Κρήτη και έθεσε ένα προβληματισμό όσον αφορά τις καταστροφές που έφερε ο σεισμός στην Αττική.

Γεράσιμος Χουλιάρας: Η ανάλυση του για τον σεισμό στην Κρήτη! «Μέχρι στιγμής...»!