Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας! Ανήλικο έπεσε σε φωταγωγό!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας! Ανήλικο έπεσε σε φωταγωγό!

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας. Ανήλικο έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Ζωντανός απεγκλωβίστηκε -σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων- νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ανήλικος που έπεσε από τον φωταγωγό σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Ηλία Ποταμιάνου στην Αθήνα, στα Ιλίσια.

Σοκ: Παιδί έπεσε στο κενό του Μετρό! Σκηνές τρόμου! (Βίντεο)

Το παιδί διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής οι συνθήκες πτώσης του.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας! Ανήλικο έπεσε σε φωταγωγό!

Συναγερμός στην Κέρκυρα: Αναζητούν αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κέρκυρα. Αναζητούν αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονία ομοεθνούς του. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 38χρονος.

«Χτενίζουν» την Κέρκυρα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να συλλάβουν έναν 32χρονο αλλοδαπό που επιτέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε έναν 38χρονο ομοεθνή του στην περιοχή της Δασιάς και τον τραυμάτισε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος αλλοδαπός βρέθηκε αιμόφυρτος και χωρίς τις αισθήσεις του στον προαύλιο χώρο ενός συγκροτήματος κατοικιών της περιοχής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Η επιτόπια έρευνα οδήγησε στην ανακάλυψη της μεταλλικής βέργας με την οποία είχε χτυπηθεί, ενώ στον χώρο βρέθηκαν ακόμη ένα κατσαβίδι και άλλα αντικείμενα.

Φρίκη: Δολοφόνησαν άγρια 36χρονο στη μέση του δρόμου με ματσέτα!

Από την εργαστηριακή εξέταση, οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ιονίων και της Ασφαλείας, διαπίστωσαν ότι την επίθεση είχε διαπράξει ένας 32χρονος συμπατριώτης του θύματος, ο οποίος διαπληκτίστηκε μαζί του για άγνωστους λόγους και τον χτύπησε.

Ωστόσο, έχει εξαφανιστεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός! 2 νεκροί στην Ελλάδα από τον ιό του Δυτικού Νείλου!

Συναγερμός έχει σημάνει με την είδηση ότι πλέον υπάρχουν 2 νεκροί στην Ελλάδα από τον ιό του Δυτικού Νείλου!

Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους, άνω των 80 ετών που απεβίωσαν συνέπεια της λοίμωξης από τον ιό.


Ειδικότερα, από την αρχή της επιδημιολογικής επιτήρησης φέτος έως και σήμερα 1η Αυγούστου έχουν διαγνωστεί και διερευνηθεί 25 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 17 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ, εγκεφαλίτιδα ή/και μηνιγγίτιδα ή/και οξεία χαλαρή παράλυση) και 8 είχαν ήπιες εκδηλώσεις (εμπύρετο νόσημα)/ δεν είχαν εκδηλώσεις από το ΚΝΣ. Η διάμεση ηλικία των ασθενών με εκδηλώσεις από το ΚΝΣ είναι τα 77 έτη.

Από τους 25 ασθενείς,10 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία (4 σε ΜΕΘ και 6 σε κανονικές κλίνες), ενώ εξιτήριο έχουν λάβει 12 άτομα.

Μεγάλη προσοχή! Αν η γλώσσα σας είναι έτσι, έχετε σοβαρό πρόβλημα υγείας!


Οι περιοχές που έχουν καταγραφεί κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου είναι οι νομοί: Πιερίας, Κατερίνης, Πέλλας Πέλλας, Ξάνθης, Καβάλας, Λάρισας, Καρδίτσας καθώς και στην Ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που φέτος έχουν καταγραφεί κρούσματα της λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου. Πλέον, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ έχουν αναφερθεί κρούσματα και στη Ρουμανία.