Πένθος! Πέθανε η Μαρία Νικολούδη!

Μόλις στα 50 της!

Πένθος! Πέθανε η Μαρία Νικολούδη!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πολιτιστική κοινότητα, μετά την είδηση ότι πέθανε η Μαρία Νικολούδη!

Η ίδια, εργαζόταν ως αρχαιολόγος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου του υπουργείου Πολιτισμού.

Γεννημένη το 1969 με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, η αρχαιολόγος Μαρία Νικολούδη ήταν παντρεμένη με τον καθηγητή Γιώργο Κατσαράκη και μητέρα δύο παιδιών.

Τραγωδία: 32χρονη έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας!

Απόφοιτος του Ιστορικού και Αρχαιολογικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Κλασικών σπουδών του Πανεπιστημίου King’s College London με ειδίκευση στην αρχαία ελληνική πλαστική, είχε άριστη επιστημονική κατάρτιση και σημαντικό ανασκαφικό και επιστημονικό έργο. Από το 2006 υπηρετούσε στο υπουργείο Πολιτισμού.

Θρίλερ: Άφησε την τελευταία της πνοή εγγονή πασίγνωστου πρωθυπουργού από ναρκωτικά!

Νέο θρίλερ με την είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου! Άφησε την τελευταία της πνοή εγγονή πασίγνωστου πρωθυπουργού από ναρκωτικά!

Η κοπέλα ήταν μόλις 22 ετών και ήταν φοιτήτρια.

Ο λόγος για την εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, την 22χρονη Σίρσε Κένεντι Χιλ, η οποία σύμφωνα με τους New York Times, απεβίωσε σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια, στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης, από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η νεαρή Σίρσε βρισκόταν στο δωμάτιό της ώρα πήρε την μοιραία δόση. Αν και αρχικά δεν είχε επιβεβαιωθεί η είδηση, δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι έκαναν γνωστό ότι το νεαρό κορίτσι απεβίωσε.

Θρίλερ: Άφησε την τελευταία της πνοή εγγονή πασίγνωστου πρωθυπουργού από ναρκωτικά!

Αρχικά η οικογένειά της και η μητέρα της, Κόρτνεϊ Κένεντι Χιλ και μετέπειτα η γιαγιά της, Εθελ Κένεντι, χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι. «Ο κόσμος θα είναι λιγότερο όμορφος σήμερα», έγραψε η 91χρονη χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι. Η οικογένεια Κένεντι θεωρείται «καταραμένη» καθώς πρόκειται για μια οικογένεια που έχει ζήσει αρκετές τραγωδίες και τώρα έρχεται να προστεθεί κι άλλη.

Πένθος για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Πέθανε η μητέρα του!

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης!

Θρήνος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει το πένθος στον αθλητισμό.

Ο 6ος Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Λος Άντζελες (1984) Γιώργος Ποζίδης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 63χρονος , πατέρας τριών παιδιών, υπέστη ανακοπή καρδιάς και οι άνδρες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Γεννημένος το 1956 στην Μαυροπηγή Κοζάνης, ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και στην τεράστια καριέρα του πέρα από την διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε να επιδείξει δύο χάλκινα μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (1981,1984) και μια τέταρτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (1983).

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης!

Θρήνος! Πέθανε ο Τάκης Αναστόπουλος!

Θρήνος έχει ξεσπάσει, μετά την είδηση ότι πέθανε ο Τάκης Αναστόπουλος!

Ο ίδιος, γεννήθηκε στην Καλαμάτα, μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο και στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

Από το 1977 ως το 1981 εργάστηκε στην ομάδα διαπραγματεύσεων του υπουργείου Συντονισμού για την ελληνική ένταξη στην τότε ΕΟΚ, ενώ από τις αρχές του 1981 μέχρι το τέλος του 2011 ήταν ένας από τους πρώτους Ελληνες υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με ειδικότητα στις θεσμικές σχέσεις.

Σοκ στην Άνδρο: Βρέθηκε σε παραλία η σορός του...

Διετέλεσε διευθυντής της Γενικής Γραμματείας της Επιτροπής αρμόδιος για τις σχέσεις με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, την Επιτροπή των Περιφερειών, τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή και τα εθνικά κοινοβούλια, με γλώσσες εργασίας τα Γαλλικά και τα Αγγλικά.

Θρήνος! Πέθανε ο Τάκης Αναστόπουλος!

Ο Τ. Αναστόπουλος την περίοδο της δικτατορίας ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Στρασβούργου, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Σοσιαλιστικής Πορείας από το 1975 ως το 1977. Προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ το 1996. Το 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ελιά" και το 2015 υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του θα συνοδέψουν τον Τάκη Αναστόπουλο στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι.

Πένθος! Πέθανε ο Θεόδωρος Βλάχος!

Πένθος έχει ξεσπάσει, μετά την είδηση ότι πέθανε ο Θεόδωρος Βλάχος!

Ο εκλιπών με την σύζυγο του Κωνσταντίνα είχαν αποκτήσει τρία παιδιά την Βικτωρία, τον Ηλία και την Ανδρομάχη και ευτύχησε να γνωρίσει και τέσσερα εγγόνια την Κωνσταντίνα, την Χριστίνα, τον Θωμά και την Πηνελόπη.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 30-7-2019 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκουρίας Καλαβρύτων.

Θρηνεί το Μοσχάτο! Αυτοκτόνησε από μπαλκόνι μόλις στα 20 της η...