Μωράκι 17 μηνών δίνει μάχη για την ζωή του! Σοκαρισμένοι οι γονείς...

«Πάγωσε» η Γαστούνη με το περιστατικό!

Μωράκι 17 μηνών δίνει μάχη για την ζωή του! Σοκαρισμένοι οι γονείς...

Μωράκι 17 μηνών δίνει μάχη για την ζωή του στην Γαστούνη και οι γονείς του, είναι σοκαρισμένοι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «PatrisNews», το παιδί αρχικά εξετάστηκε στο Κέντρο Υγείας της Γαστούνης, και από εκεί λόγω και της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Το βρέφος διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, συνοδευόμενο από δυο γιατρούς, εκ των οποίων ο ένας αναισθησιολόγος.

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική εισήχθη εσπευσμένα ένα 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Ένα 3χρονο αγοράκι νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, από χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10, καθώς κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες υπέστη ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr είχε προηγηθεί μεταφορά του παιδιού με μονάδα του ΕΚΑΒ από την οδό Θερμοπυλών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων όπου λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Σοκ στα Χανιά: Σφαίρα πέτυχε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο! Τι βρήκαν οι γιατροί;

Πηγή: protothema.gr

Σε σοκ η Πάτρα! Αυτοκτόνησε με υγραέριο ο...

Σε σοκ βρίσκεται η Πάτρα. Ένας νέος άνδρας κλείστηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας και αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας υγραέριο.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης (31/7) συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και ΕΚΑΒ με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας στις νέες Εργατικές Κατοικίες Λεύκας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να κατέβουν στο υπόγειο με μάσκα οξυγόνου, καθώς η μυρωδιά ήταν πολύ έντονη. Τραγωδία στη Κρήτη: Αυτοκτόνησε στο σπίτι του με...

Εκεί βρέθηκαν μπροστά το νεκρό άτομο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός του έχει επέλθει πριν αρκετή ώρα νωρίτερα.

Θρηνεί το Μοσχάτο! Αυτοκτόνησε από μπαλκόνι μόλις στα 20 της η...

Θρηνεί το Μοσχάτο, για την 20χρονη που αυτοκτόνησε από μπαλκόνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 20χρονη έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Κεφαλληνίας.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο, αλλά και περιπολικό, με τις Αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας.

Αυτοκτόνησε 14χρονος πέφτοντας στις γραμμές του τρένου

Η 20χρονη κοπέλα, που ζούσε με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδερφή της, φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, να είχε ψυχολογικά προβλήματα.