Τραγωδία στην Κέρκυρα! Νεκρό 17χρονο αγόρι!

Θλίψη για την οικογένεια του!

Τραγωδία στην Κέρκυρα! Νεκρό 17χρονο αγόρι!

Ακόμη μια τραγωδία έπληξε την Κέρκυρα! Βρέθηκε νεκρό ένα 17χρονο αγόρι!

Έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων - Σιδαρίου (περιοχή Αγ. Ιωάννης) στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άλλος 17χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, εξετράπη της πορείας του και διερχόμενο όχημα, με έναν 69χρονο οδηγό, ημεδαπό, έπεσε πάνω του.

Από τη σύγκρουση το Ι.Χ., που οδηγούσε ο 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ανατράπηκε και είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος, ημεδαπός, συνεπιβάτης του. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα. Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός μετά από το τροχαίο ο...

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

Τραγωδία στην Κέρκυρα! Νεκρό 17χρονο αγόρι!

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Τρίγλια, στη Χαλκιδική. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες.

Ειδικότερα λίγο πριν τις 17:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν σε δημοτική οδό που οδηγεί στην παραλία.

Στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις άνδρες και στο δεύτερο οδηγούσε γυναίκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας, επιβάτης του πρώτου αυτοκινήτου. Επίσης τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα.

Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών ενώ ο δεύτερος διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο "Ιπποκράτειο".

Πηγή: theistival.gr

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός ύστερα από ανατροπή τρακτέρ o...

Τραγωδία στη Βέροια! Νεκρός 59χρονος όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν γύρω στις 13:00, σε δασική έκταση στα Ριζώματα Ημαθίας, όπου ο άτυχος άνδρας μετέβη για εργασίες και ειδικότερα για να συγκεντρώσει κορμούς δένδρων.

Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Χασάπης!

Σοκ στην Ελευσίνα: Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο...

Σοκ επικρατεί στην Ελευσίνα. Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο προσωρινού χώρου κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου ο 52χρονος αλλοδαπός.

Ο άνδρας αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναικών, ανάμεσα τους και μια ανήλικη.

Το πρωί, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εισήλθαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να παραλάβουν τον 52χρονο προκειμένου προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην τουαλέτα εντός του χώρου προσωρινής κράτησης, έχοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα. Κρήτη: Σοκ με νεκρό δίχρονο αγοράκι! Τι συνέβη;

Άμεσα ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Σύρο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος άνδρας!

Σοκ στη Σύρο. Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το γηροκομείο Ταλάντων με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (28/07) από άντρες της αστυνομίας, πίσω από τον οίκο ευγηρίας.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του γηροκομείου από τη στιγμή της εξαφάνισης του 70χρονου ειδοποίησαν την Αστυνομία και χθες το βράδυ έγινε και επίσημα η δήλωση της εξαφάνισής του. Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική. Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο άνδρας μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Τραυματισμένος στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 60χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική, από συγγενικό του πρόσωπο. Στην συνέχεια ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Να σας θυμίσουμε την έκρηξη σε σκάφος που έγινε νωρίτερα στη Χαλκιδική!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ξενοδοχείο ο Ιταλός τουρίστας του δωματίου. Τι λένε οι πληροφορίες για το θάνατο του;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-mesara.gr, ο άτυχος άντρας, 65 ετών, με καταγωγή από την Ιταλία εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του καταλύματος στο οποίο διέμενε.

Ο θάνατος του οφείλετε πιθανότατα σε παθολογικά αίτια ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.