Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Συγκινητική ιστορία: 19χρονος με λευχαιμία πέρασε στην ιατρική!

Το παιδί δίνει τη μάχη του!

Συγκινητική ιστορία: 19χρονος με λευχαιμία πέρασε στην ιατρική!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 30.08.2019 15:25

Συγκίνηση προκαλεί η περίπτωση του 19χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με Οξεία Μυελογενή Λευχαιμία.

Την Τρίτη έμαθε στο θάλαμο νοσηλείας του για την τεράστια επιτυχία του στις φετινές Πανελλαδικές, καθώς πέρασε στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18.284 μόρια. Κι όλα αυτά την ώρα που δίνει πραγματική μάχη για τη ζωή του.

Αληθινή ιστορία: «Μου είχε πει πως συγκατοικούσε στην Αθήνα με τη ξαδέρφη του. Ώσπου βρήκα στη τσέπη του τη βέρα...»

Όπως αναφέρεται σε διαδικτυακή έκκληση, ο 19χρονος χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια ανεξαρτήτως ομάδας αίματος. Αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο», ενώ αιμοπετάλια μόνο στο ίδιο το νοσοκομείο του Ρίο.

Πηγή: thebest

Αληθινή ιστορία που συγκλονίζει! «Είχα καρκίνο τετάρτου σταδίου. Να πως τον θεράπευσα!»

Αυτή είναι ίσως η πιο «δυνατή» αληθινή ιστορία και πραγματικά συγκλονίζει! ! «Είχα καρκίνο τετάρτου σταδίου. Να πως τον θεράπευσα!»

O Vernon Johnson από τις ΗΠΑ υποστηρίζει πως ανάρρωσε πλήρως μέσα σε μερικές εβδομάδες, παρόλο που οι γιατροί του είπαν ότι δεν του έχει απομείνει πολύς χρόνος.

Εμείς σας μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη για την εγκυρότητα των λεγομένων του την ιστορία του.

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 8 συμπτώματα που μαρτυρούν ότι έχετε καρκίνο των ωοθηκών!

Πρόκειται για τη μαγειρική σόδα. Ναι, είναι κάτι πολύ απλό και φθηνό. Αλλά μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τον καρκίνο; Φαίνεται ότι μπορεί, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από χιλιάδες ανθρώπους. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Vernon Johnson, ο οποίος χάρη στη μαγειρική σόδα αντιμετώπισε επιτυχώς το τέταρτο στάδιο του καρκίνου του προστάτη.

Ο καρκίνος, είχε κάνει ακόμη και μεταστάσεις στον μυελό των οστών του. Ωστόσο, ακόμη και αν οι γιατροί δεν του έδωσαν πολλές ελπίδες, ο Vernon θεραπεύτηκε.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν εξαιτίας της κλιμάκωσης του καρκίνου και της αύξησης των τοξινών σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας – από το μολυσμένο νερό στα τρόφιμα, στα εμβόλια και ακόμη και στον αέρα.

Είναι βέβαιο ότι τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα και το επίπεδο του στρες, στο οποίο εκτίθενται οι άνθρωποι, προκαλούνται από τον φαύλο κύκλο του εταιρικού καπιταλισμού. Αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είπε ο Vernon .

«Όταν ο Vernon διαγνώστηκε με την ασθένεια, του είπα να προσπαθήσει να αυξήσει το pH στο σώμα, επειδή οποιοσδήποτε τύπος καρκίνου δεν μπορεί να ευδοκιμήσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον», – δήλωσε ο αδελφός του Larry.

Ο Vernon ακολούθησε τις συμβουλές του αδελφού του και παράγγειλε χλωριούχο καίσιο, προκειμένου να αυξήσει το pH στο σώμα του. Επιπλέον, εγκατέλειψε τις θεραπείες.

Προσέγγισε το πρόβλημα χωρίς πανικό αν και ήξερε ότι δεν επρόκειτο να ζήσει για πολύ καιρό.

Το χλωριούχο καίσιο χάθηκε στο ταχυδρομείο, αλλά ο Vernon δεν έχασε την ελπίδα του και κοίταξε για μια εναλλακτική λύση.

Λίγο μετά, ανακάλυψε ένα φάρμακο που είναι κατασκευασμένο από μαγειρική σόδα και σιρόπι σφενδάμου.

Δεδομένου ότι δεν είχε σιρόπι σφενδάμου στο σπίτι, χρησιμοποίησε μελάσα. Ήταν αποφασισμένος να αντιταχθεί και να καταστρέψει τον καρκίνο.

Ο Vernon κατέγραψε ολόκληρης την θεραπεία του και δημιούργησε ένα πρωτόκολλο.

Η δίαιτα που ακολούθησε βασίστηκε στην αύξηση της αλκαλικότητας, στα συμπληρώματα βιταμινών, μετάλλων, στον άφθονο ήλιο στη μαγειρική σόδα και στη μελάσα.

Το διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα) είναι το φθηνότερο, ασφαλέστερο και ίσως το πιο αποτελεσματικό φάρμακο κατά του καρκίνου που υπάρχει σήμερα.

Το σιρόπι σφενδάμου επιτρέπει στο διττανθρακικό νάτριο να διεισδύσει στα καρκινικά κύτταρα, προκειμένου να τους προκαλέσει σοκ με την αλκαλικότητα και να τα οξειδώσει έως ότου καταστραφούν.
Η μελάσα βοήθησε επίσης τον Vernon επειδή του έδωσε ακόμα καλύτερα »θεμέλια», όσον αφορά τα μέταλλα.

Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή
Συστατικά που απαιτούνται:

– 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
– Λίγο από μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου
– Λίγο νερό

Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε τη σόδα σε ένα ποτήρι, προσθέστε μελάσα ή σιρόπι σφενδάμου και ρίξτε λίγο νερό πάνω από το προκύπτον μίγμα. Μεταφέρετε το, τριών συστατικών, μείγμα σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετέ το στο φούρνο.

Τρόπος κατανάλωσης:

Πίνετετε αυτό το φάρμακο τρεις φορές την ημέρα.

Λίγες εβδομάδες αφού είχε αρχίσει να καταναλώνει το φάρμακο, ο Βέρνον πήγε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε επουλωθεί πλήρως από τον καρκίνο του προστάτη και του μυελού των οστών.

Λέει την ενδιαφέρουσα ιστορία του καθημερινά.

Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε πως ετοιμάζεται η συνταγή.

Η αληθινή ιστορία της Δήμητρας: Χήρα από τα 21 της με ένα μωρό, με αναπηρία στο χέρι και πτυχίο στα 50 της!

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της Δήμητρας! Η ίδια, έμεινα χήρα από τα 21 της με ένα μωρό, με αναπηρία στο χέρι και πτυχίο στα 50 της!

«Παίρνω το πτυχίο μου στις 24 Ιουλίου…», μου είπε η Δήμητρα Δαμιανού που όσο σκληρά κι αν της φέρθηκε η ζωή, με το «καλημέρα» εκείνη έκανε την ανατροπή!

Γελάει συχνά, παρατήρησα, αλλά το γέλιο δεν φτάνει μέχρι την καρδιά. Είναι μάλλον από αμηχανία ενώ περιγράφει την τραγωδία που έζησε στα 21 της μόλις, χάνοντας το χέρι της, τον άντρα της κι έχοντας ήδη ένα παιδί δύο ετών. Με χαμόγελο μου περιέγραψε και το Γολγοθά των εγχειρήσεων και τις αναποδιές που έρχονταν κάθε φορά σαν κύμα επάνω της.

Η Δήμητρα, σήμερα στα 50 της χρόνια, γιαγιά δύο εγγονιών, πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Μεσογειακών Σπουδών επειδή δεν το ‘βαλε κάτω. Κι αυτό μου είπε να σας πω την επομένη της ορκωμοσίας της όταν με πήρε στο τηλέφωνο. Να μην το βάζει κάτω κανείς! Άλλωστε το πιθανότερο είναι ότι έχει λιγότερες αναποδιές από την ίδια που η ζωή τη χτύπησε αλύπητα, αλλά εκείνη της έβγαλε τη γλώσσα!

Πώς έγινε το κακό εκείνο το βράδυ;

Το 1991 όταν ήμουν 21 χρονών, γυρίζαμε, νωρίς το βράδυ, πίσω στο σπίτι με τον άντρα μου, με μηχανάκι, ένα 125αράκι. Είχαμε πάει μέχρι την πλατεία που ήταν τ’ άλλα παιδιά της παρέας και γυρίζαμε στο σπίτι. Ήτανε 14 Μαΐου. Εγώ 21, κι εκείνος 23. Είχαμε ένα κοριτσάκι ήδη, δύο χρονών. Ήταν ξαφνική η απόφασή του να πάμε βόλτα εκείνο το βράδυ. Να σκεφτείς είχε αφήσει το μηχανάκι στο σπίτι, στο σημείο που το άφηνε όταν δεν ήταν να το ξαναπιάσει, κι όμως είπε να πάμε στην πλατεία, να βρούμε την υπόλοιπη παρέα.

Εκείνοι είχαν δει τα γαϊδούρια που βολτάριζαν στον κεντρικό της Λάρδου, εμείς δεν τα πετύχαμε πηγαίνοντας, κι εκείνοι δεν μας είπαν τίποτα. Στην επιστροφή της βόλτας για το σπίτι, ένα γαϊδούρι πετάχτηκε μπροστά μας.

Ο Τίμος, είχε μετωπική με το γαϊδούρι, έσπασε το κουμπί του λαιμού του, κι έμεινε επιτόπου. Εγώ έπεσα, σύρθηκα και μετά δεν θυμάμαι τι έγινε. Ξύπνησα στ’ αυτοκίνητο που με πήγαινε στο νοσοκομείο. Έχανα πάρα πολύ αίμα, το χέρι μου κρατούσε μόνο λίγο από τον ώμο. Αργότερα έμαθα ότι είχαν τρέξει τα παιδιά να μας πουν να προσέχουμε τα γαϊδούρια, είχαν ξεχάσει να μας το πουν νωρίτερα. Δεν πρόλαβαν. Μας έβαλαν και τους δυό στο ίδιο ασθενοφόρο, όταν γύρισα είδα ότι τον είχαν σκεπασμένο μέχρι πάνω με το σεντόνι που είχε κηλίδες αίματος. Κι όλα αυτά για μια βόλτα στην πλατεία, της τελευταίας στιγμής.

Δεν ήταν πολύς καιρός που είχατε γυρίσει από τη Γερμανία, με τους γονείς σου!
Μεγάλωσα στη Γερμανία, από Ροδίτες γονείς, ο πατέρας μου από τον Αρχάγγελο, η μητέρα μου από Λάρδο-Λάερμα. Στη Γερμανία τελείωσα το σχολείο. Γυρίσαμε στη Ρόδο στα 18 μου. Δεν ήθελα να ‘ρθω, πόλεμο κάναμε στο σπίτι, αλλά εκείνη την εποχή δεν γινόταν να μείνω μόνη μου εκεί και να γυρίσει η οικογένεια. Να σκεφτείς, κινηματογράφο πρώτη φορά πήγα στα 20 μου, στο γαμήλιο ταξίδι με τον άντρα μου όταν τον πήγα στη Γερμανία να του δείξω πού ζούσα μέχρι τότε. Από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα, τίποτα δεν μου πήγε καλά, μικρές και μεγάλες αναποδιές, όλα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Στα 21 σου ήσουν ήδη χήρα, μ’ ένα παιδί και σοβαρό πρόβλημα στο χέρι! Τι έγινε μετά, πώς συνεχίστηκε η ζωή;
Με πήγαν με C 130 στην Αθήνα, κι άρχισε το μαρτύριο. Για οκτώ χρόνια έκανα πολυδάπανες εγχειρήσεις για να σώσω το χέρι μου. Με στήριζαν οι γονείς μου, τα πεθερικά μου από άλλο μέρος της Ελλάδας… Χρειάζονταν πολλά λεφτά, έκαναν για εμένα χοροεσπερίδες οι ομογενείς από τον Καναδά και τη Γερμανία, κι έστελναν τα χρήματα… Το παιδί μου μεγάλωνε με τους παππούδες συχνά… Για οκτώ χρόνια προσπαθούσα να σώσω το χέρι μου, μετά είπα «τέλος, ό,τι έγινε, έγινε».

Αποφάσισες να ζήσεις μ’ αυτό, είσαι πολύ δυνατή!
Την πρώτη φορά έκανα μισή ώρα για να καθαρίσω μία πατάτα. Αλλά ήθελα να τα καταφέρω, είμαι πεισματάρα. Στην αρχή φοβόμουν να οδηγήσω, αλλά τώρα οδηγώ αυτόματο αυτοκίνητο, φτιάχνω μπουκάλια που καλύπτω γύρω-γύρω με σπάγκο, τα βάφω και βάζω πετραδάκια, κάνω πολλές χειροτεχνίες, φτιάχνω γλυκά, κάνω τα πάντα. Η κόρη μου σήμερα είναι 30 χρονών έχει δύο παιδιά, κι επομένως έχω δύο εγγόνια. Από το 2008 εργάζομαι ως διοικητικός στο Δήμο, είμαι στη Λίνδο.

Πότε γράφτηκες στο Εσπερινό Σχολείο;
Σταματώντας τις εγχειρήσεις θέλησα να γραφτώ στο Εσπερινό Αρχαγγέλου. Ήθελα να το κάνω και πιο νωρίς, αλλά πήγαινε η κόρη μου σχολείο εκεί και δεν ήθελα να πηγαίνω μαζί της για να μην αισθάνεται άβολα. Περίμενα να τελειώσει και γράφτηκα. Δεν έχανα μάθημα. Γράφτηκα στην Α΄ Γυμνασίου, αλλά στην πορεία μου είπαν ότι μπορεί να αναγνωριστεί το Γερμανικό σχολείο, κι έτσι μ’ έβαλαν γρήγορα στη Γ’ Γυμνασίου. Τη δεύτερη χρονιά πήγα στο πρωινό, έδωσα εξετάσεις και πήγα στην τελευταία χρονιά του βραδινού. Έτσι έκανα γρήγορα τις τάξεις.

Και συνέχισες για το πανεπιστήμιο!
Επειδή ήμουν επιμελής κι είχα καλούς βαθμούς οι καθηγητές μου επέμεναν να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις, ήταν σίγουροι ότι θα περνούσα. Έγραψα μαζί με τα παιδιά. Είχα ένα άγχος… Να βλέπεις τα πιτσιρίκια να ‘ρχονται με άνεση κι εγώ να κοντεύω να σκάσω. Στα μαθηματικά ενώ έπεσαν τα θέματα που διάβασα, ξαφνικά δεν θυμόμουν τίποτα. Επανήλθα λίγη ώρα μετά. Κι όταν αργότερα μου είπαν οι καθηγητές μου να βάλω τους κωδικούς μου, να δω ότι έχω περάσει, λέω «αποκλείεται, με κοροϊδεύετε…»! Πέρασα στο Μεσογειακών Σπουδών. Το άργησα λίγο παραπάνω από τα τέσσερα χρόνια το πτυχίο γιατί χρωστούσα τα Τούρκικα. Τα πέρασα όμως.

Έκανες φροντιστήριο στα Τούρκικα;
Τα έμαθα. Είμαι πεισματάρα, όταν θέλω κάτι το κάνω, κι αυτό ισχύει για όλους. Στις 24 Ιουλίου παίρνω το πτυχίο μου! Θέλω να πω εδώ ότι ακούω πολλούς που θέλουν να πάνε σχολείο και για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν προχωρούν. Μάλιστα εμένα μου λέγανε: «σ’ αυτή την ηλικία;». Τι πειράζει η ηλικία;

Τι θα τους έλεγες εσύ;
Να μην το βάζουν κάτω! Εγώ δεν μπορούσα ούτε να ντυθώ, ούτε να κάνω τα αυτονόητα για εμένα. Και μια μέρα είπα «θα τα κάνω όλα, τέλος, όλα…».

Πες μου ένα τραγούδι που σ’ αρέσει και σε κάνει χαρούμενη;
«Αν είσαι ένα αστέρι» του Βέρτη. Πάντα το όνειρό μου ήταν να είμαι μ’ έναν άνθρωπο, να κρατάμε χεράκι και να πηγαίνουμε. Δεν έγινε αυτό στη ζωή μου, το «μαζί για μια ζωή». Αλλά δεν μπορείς να το βρεις αυτό το πράγμα.

Πηγή: https://www.amea-care.gr
Πηγή: diaforetiko.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύναμη ψυχής από γονείς! Κράτησαν το μωρό τους αν και γεννήθηκε με τα όργανα εκτός του σώματος του! (βίντεο)

Απαράδεκτος πατέρας: Έγκατέλειψε το 8 μηνών μωρό του για να πάει για ποτό!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share