Σοκ στην Κρήτη: 10χρονη έπεσε σε πηγάδι!

Αδιευκρίνιστες ακόμη οι συνθήκες!

Σοκ στην Κρήτη: 10χρονη έπεσε σε πηγάδι!

Ένα ανήλικο κορίτσι έπεσε σε πηγάδι κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Τυμπακίου στον Δήμο Φαιστού στην Κρήτη!

Σύμφωνα με το cretapost, το κοριτσάκι ηλικίας 10 ετών βρισκόταν έξω από το σπίτι και ξαφνικά έπεσε στο πηγάδι, το οποίο να σημειωθεί πως είχε νερό.

Η πτώση του παιδιού έγινε άμεσα αντιληπτή από τους οικείους του οι οποίοι με τη συνδρομή περιοίκων ξεκίνησαν προσπάθεια να ανασύρουν το κοριτσάκι, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Καλά στην υγεία της η 10χρονη

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες του Κλιμακίου Μοιρών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ωστόσο το κοριτσάκι είχε ήδη ανασυρθεί από την επιφάνεια του νερού. Η μικρούλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου για προληπτικούς λόγους να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στον Βόλο: Αναζητούν τον χειριστή του παιχνιδιού που σκοτώθηκε η 14χρονη!

Ο χειριστής του παιχνιδιού από το οποίο έπεσε στο κενό για να χάσει τελικά τη ζωή της η 14χρονη στον Αλμυρό Βόλου, αναζητείται από την αστυνομία.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ αφέθηκε ελεύθερη χωρίς άσκηση κατηγορίας σε βάρος της, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Σοκ και σοβαρά ερωτήματα ωστόσο, προκαλεί η αποκάλυψη ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε καταδικαστεί γιατί το 2009 από το ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα είχε πέσει εννιάχρονο κορίτσι και είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Η μητέρα αυτού του κοριτσιού, μιλώντας στο Star είπε «Είναι δολοφόνοι». Το κοριτσάκι της έφυγε από 10 μέτρα ύψος και βρέθηκε στο κενό.

Βόλος: Έτσι συνέβη η τραγωδία με την 14χρονη στο λούνα παρκ!

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. «Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Έπεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη» λέει η μητέρα του κοριτσιού.

Στον χώρο του λούνα παρκ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη με εντολή εισαγγελέα.

Οι στιγμές πανικού που επικράτησαν αμέσως μετά την πτώση της 14χρονης στον Αλμυρό καταγράφονται σε βίντεο. Ο γιατρός που έφθασε στο σημείο με το ασθενοφόρο έκανε επί ματαίω προσπάθειες για να επαναφέρει το παιδί. Ο κόσμος έχει παγώσει. Τραγικό πρόσωπο η μητέρα της. Τρέχει πίσω από το ασθενοφόρο την ώρα που μεταφέρει το κορίτσι της στο Κέντρο Υγείας. Ελπίζει σε ένα θαύμα. Μια γυναίκα δεν αντέχει και λιποθυμά. Οι φίλες της άτυχης κοπέλας κλαίνε. Προσπαθούν να καταλάβουν πως ένα παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία.

Επισκέπτες και εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα και ότι ο χειριστής ήταν αλλοδαπός. Η αστυνομία τον αναζητά, καθώς μετά την τραγωδία εξαφανίστηκε.

Πηγή: protothema.gr