Ύποπτα κρούσματα Κορωνοϊού σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική - Κλείνουν σχολεία στην Αθήνα

Εξελίξεις με τον άνδρα και την φίλη της 40χρονης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ύποπτα κρούσματα Κορωνοϊού σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική - Κλείνουν σχολεία στην Αθήνα

Δεν έχουν τέλος τα γεγονότα για τον Κορωνοϊό που έχει «χτυπήσει» και την Ελλάδα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να είναι τρία. Ωστόσο, ύποπτα κρούσματα έχουμε και σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική, ενώ έχουμε και εξελίξεις για τον άνδρα και την φίλη της 40χρονης στην Αθηνά, που νοσεί. Για προληπτικούς λόγους κλείνουν σχολεία.

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του MEGA στα κρούσματα βρίσκονται μία 12χρονη στη Λαμία, μία 22χρονη στη Καρδίτσα, μία φοιτήτρια στις Σέρρες, ένας νεαρός άνδρας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και ένας αλλοδαπός σε ξενοδοχείο στις Τζιτζιφιές.

Η φίλη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική, ωστόσο γίνεται και επανέλεγχος. Αρνητικά βγήκαν και τα πρώτα αποτελέσματα εξέταση του άνδρα της 40χρονης.

Για τους υπαλλήλους της Βουλής, ενημέρωσαν το ιατρείο της Βουλής για το ταξίδι τους και πως είναι αμφότεροι χωρίς συμπτώματα. Ωστόσο, ο ένας από τους δύο ενημέρωσε σήμερα την Βουλή ότι έχει ένα ελαφρύ συνάχι και του δόθηκε άδεια 14 ημερών.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Κορωνοϊό. Ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της Ελλάδας μετά από απόφαση, λόγω του ιού που «χτύπησε» και τη χώρα μας. Δείτε αναλυτικά την απόφαση.

Κλείνουν σχολεία λόγω κορωνοϊού

Όπως έγινες γνωστό το ΓYMNAΣIO KAI ΛYKEIO KOΛΛEΓIOY AΘHNΩN, το ΓYMNAΣIO KAI ΛYKEIO KOΛΛEΓIO ΨYXIKOY αλλά και NHΠIAΓΩΓEIO "I. M. KAPPAΣ" κλείνουν προληπτικά.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις σχολικές μονάδες βρίσκονται στο Παλαιό Ψυχικό Αττικής, θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Παρασκευή 28/2, για προληπτικούς λόγους.