Φονικό στην Καβάλα: Δολοφόνησε μάνα και γιο για ένα πάρκινγκ!

Τους σκότωσε εν ψυχρό!

Φονικό στην Καβάλα: Δολοφόνησε μάνα και γιο για ένα πάρκινγκ!

Διπλό φονικό το βράδυ της Πέμπτης στην Χρυσούπολη Καβάλας, όπου ένας 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μητέρα και γιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί η 67χρονη, είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Φρίκη! 16χρονος σκότωσε τους παππούδες του, την μητέρα του και τα αδέλφια του γιατί ζήλευε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του διπλού φονικού έχει σχέση με το πού πάρκαρε το φορτηγό του ο 43χρονος, ένα από τα δύο θύματα, που ήταν και πατέρας δύο παιδιών.

Δράστης και 43χρονος φαίνεται πως είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο δράστης φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

Φονικό στην Καβάλα

Με πληροφορίες από την proininews.gr

Φρίκη! Οδηγός ταξί δολοφόνησε έξι άτομα!

Ένας 36χρονος οδηγός ταξί φέρεται να είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στο Ζάγκρεμπ, όπου έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και ένα παιδί. Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Πηγές κοντά στα θύματα ενημέρωσαν ότι ο 36χρονος ταξιτζής, Ιβάν Νάντζι, σκότωσε μια γυναίκα με την οποία είχε παιδί, τη Μάγια Τολλιάγκιτς, τον 10χρονο γιο της από προηγούμενη σχέση, τους γονείς της, την αδερφή της και τον σύντροφό της. Ο Νάτζι άφησε να ζήσει το παιδί που είχε με τη Μάγια και ήταν η ταυτότητα του παιδιού που οδήγησε την αστυνομία στον δολοφόνο.

Φρίκη χωρίς τέλος! Σκότωσε τη μητέρα του με σπαθί και έκρυψε το πτώμα σε κάδο!

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, Μάρκο Ράσιτς, επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι ο Νάντζι, ο οποίος αργότερα αυτοκτόνησε, ήταν ταξιτζής που γεννήθηκε στο Βούκοβαρ και είχε παιδί με ένα από τα θύματα.

Οδηγός ταξί δολοφόνησε έξι άτομα!

Φρίκη: Δολοφόνησαν άγρια 36χρονο στη μέση του δρόμου με ματσέτα!

Φρίκη! Δολοφόνησαν άγρια 36χρονο στη μέση του δρόμου με ματσέτα! Το έγκλημα σημειώθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ προηγήθηκε έντονος καυγάς του θύματος που καταγόταν από το Καζακστάν με τον δράστη. Περίοικος κατέγραψε από το μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας σε βίντεο το αποτρόπαιο έγκλημα χθες το απόγευμα στην πόλη της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Ο δράστης πέταξε το όπλο του εγκλήματος σ’ ένα θάμνο και διέφυγε με ποδήλατο. Η αστυνομία της Στουτγάρδης εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με τη βοήθεια και ενός ελικοπτέρου και αργά το βράδυ συνέλαβε έναν 28χρονο Σύρο που ζει από το 2015 στη Γερμανία και φαίνεται ότι ήταν γνωστός στην αστυνομία. Ο συλληφθείς και το θύμα ήταν συγκάτοικοι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως η φύση της σχέσης τους. Μετά την ανάκριση το πρωί ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστή.