Φρίκη και αποτροπιασμός! 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Το αγγελικό της πρόσωπο έκρυβε τη φρίκη!

Φρίκη και αποτροπιασμός! 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το έγκλημα με την 27χρονη μητέρα που στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ανατριχιαστική είδηση ότι μια 27χρονη μητέρα στη Ρωσία, στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και στη συνέχεια έκαψε τα άψυχα σώματά τους και τα πέταξε σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Russian Today, η 27χρονη μητέρα έβαλε την 4χρονη κόρη της και τον 2χρονο γιο της στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και τα πήγε, με το πρόσχημα της βόλτας, κάπου έξω από την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Γονείς προσοχή! Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!


Εκεί τα στραγγάλισε και στη συνέχεια πήγε με το όχημα σε βενζινάδικο, αγόρασε εύφλεκτο υλικό και μετέφερε τα σώματα σε ένα δάσος, κοντά στον αυτοκινητόδρομο, όπου και τους έβαλε φωτιά.

Φρίκη και αποτροπιασμός! 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Φοβούμενη ότι μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους κυνηγούς της περιοχής, μάζεψε τα καμένα πτώματα, τα έβαλε ξανά στο αμάξι και επέστρεψε σπίτι της.

Την επόμενη μέρα, έβαλε ξανά τα δύο πτώματα στο αμάξι, βρήκε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και αφού τους ξαναέβαλε φωτιά, τα παράτησε εκεί και έφυγε.

Τι την οδήγησε στο φρικιαστικό έγκλημα

Το Life.ru ανέφερε ότι έμεινε πίσω στην αποπληρωμή ενός “μεγάλου” δανείου σε τράπεζα το 2016 και ότι μήνυσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε.

Στην κατάθεσή της, η Καρίμοβα δήλωσε ότι “ωθήθηκε στο έγκλημα, γιατί δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά της”.

Φρίκη! Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο μπροστά στους γονείς του!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν όσοι είδαν με τα μάτια τους το τραγικό γεγονός. Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο μπροστά στους γονείς του στις Φιλιππίνες.

Το 10χρονο αγόρι βρισκόταν πάνω σε βάρκα μαζί με τον πατέρα του, όταν ένας τεράστιος κροκόδειλος πετάχτηκε, τραβώντας το και παρασέρνοντάς στα νερά.

Δυστυχώς από το παιδί εντοπίστηκε μόνο το κεφάλι και ένα πόδι ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα πολύ επικίνδυνα νερά για να εντοπίσουν και άλλα μέρη.

Στο νοσοκομείο 10χρονος! Έπινε ανεξέλεγκτα αλκοόλ!

Οι Αρχές αναφέρουν πως το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο προκαλεί και τις επιθέσεις των κροκοδείλων, είναι ο υπερπληθυσμός των Φιλιππίνων, καθώς οι κάτοικοι ολοένα και πλησιάζουν στα μέρη όπου ζουν οι κροκόδειλοι.