Φρίκη! Άνδρας μαχαίρωσε 20 φορές της σύζυγό του μπροστά στην κόρη του!

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Φρίκη! Άνδρας μαχαίρωσε 20 φορές της σύζυγό του μπροστά στην κόρη του!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας μαχαίρωσε 20 φορές της σύζυγό του μπροστά στα μάτια της κόρης του!

Αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινή γνώμη της Τουρκίας η εν ψυχρώ δολοφονίας μιας γυναίκας, της Εμινέ Μπουλούτ, μπροστά στα μάτια της κόρης της, σε καφέ, στο Κιρίκκαλε.

Δράστης της δολοφονίας είναι ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο είχε ορίσει συνάντηση στην καφετέρια, μαζί με την κόρη της. Ο Μπαράν μαχαίρωσε 20 φορές τη σύζυγό του ενώπιον των παρευρισκομένων, αλλά και της κόρης του και προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο μπαίνοντας σε ταξί. Μάλιστα, είπε στον ταξιτζή ότι είναι γεμάτος αίματα επειδή «σκότωσε ένα ζώο».

Η άτυχη Εμινέ δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε.

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης υποστήριξε ότι το έγκλημα οφειλόταν στην τιμή του, καθώς η τιμή ενός πολίτη, με βάση την τουρκική νομοθεσία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό στοιχείο. «Μπορεί κάποιος να μετανιώσει εάν διακυβεύεται η τιμή του» ήταν τα λόγια του, όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, σύμφωνα με το Demirören News Agency.

Φονικό Καβάλα: Συγκλονίζουν τα λόγια του δολοφόνου - «Τους έφαγα τους δυο! Θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!

«Μην πεθάνεις, μαμά, σε παρακαλώ»

Η Τουρκία έχει συγκλονιστεί από το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει όσα έγιναν μετά τη δολοφονία.

Στα πλάνα φαίνεται η Εμινέ, με το στήθος της γεμάτο αίματα να κλαίει και να λέει «Δεν θέλω να πεθάνω». Η μικρή της κόρη κλαίγοντας μιλά στη μητέρα της: «Μαμά, σε παρακαλώ, μην πεθάνεις».

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς τη μαμά μου. Πώς να πάω για ύπνο χωρίς αυτήν;», είπε αργότερα το 9χρονο κορίτσι, που καλείται να αντιμετωπίσει τη δική του σκληρή μοίρα.

Δείτε το βίντεο που τραβήχθηκε μετά το μαχαίρωμα. Προσοχή: περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες

Εκατοντάδες γυναίκες δολοφονούνται κάθε χρόνο

Η φρικτή δολοφονία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς κάθε χρόνο, εκατοντάδες γυναίκες από την Τουρκία χάνουν τη ζωή τους λόγω βίας που τους ασκείται από άνδρες, που είναι συνήθως πρώην σύντροφοι ή σύζυγοι.

Το βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση πολιτικών, κομμάτων, πολιτών, μη κυβερνητικών οργανώσεων, που εκφράζουν την οργή τους για τη βία κατά των γυναικών, που πλέον έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη και αποτροπιασμός! 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το έγκλημα με την 27χρονη μητέρα που στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ανατριχιαστική είδηση ότι μια 27χρονη μητέρα στη Ρωσία, στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και στη συνέχεια έκαψε τα άψυχα σώματά τους και τα πέταξε σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Russian Today, η 27χρονη μητέρα έβαλε την 4χρονη κόρη της και τον 2χρονο γιο της στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και τα πήγε, με το πρόσχημα της βόλτας, κάπου έξω από την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Γονείς προσοχή! Παιδόφιλος χειρουργός είχε κακοποιήσει πάνω από 250 παιδιά!

Εκεί τα στραγγάλισε και στη συνέχεια πήγε με το όχημα σε βενζινάδικο, αγόρασε εύφλεκτο υλικό και μετέφερε τα σώματα σε ένα δάσος, κοντά στον αυτοκινητόδρομο, όπου και τους έβαλε φωτιά.

Φρίκη και αποτροπιασμός! 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Φοβούμενη ότι μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους κυνηγούς της περιοχής, μάζεψε τα καμένα πτώματα, τα έβαλε ξανά στο αμάξι και επέστρεψε σπίτι της.

Την επόμενη μέρα, έβαλε ξανά τα δύο πτώματα στο αμάξι, βρήκε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και αφού τους ξαναέβαλε φωτιά, τα παράτησε εκεί και έφυγε.

Τι την οδήγησε στο φρικιαστικό έγκλημα

Το Life.ru ανέφερε ότι έμεινε πίσω στην αποπληρωμή ενός “μεγάλου” δανείου σε τράπεζα το 2016 και ότι μήνυσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε.

Στην κατάθεσή της, η Καρίμοβα δήλωσε ότι “ωθήθηκε στο έγκλημα, γιατί δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά της”.