Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό: «Δολοφόνε, κατέστρεψες μια οικογένεια»

Οργισμένη η οικογένεια!

Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό:  «Δολοφόνε, κατέστρεψες μια οικογένεια»

«Τέρας, δολοφόνε, ψεύτη, κατέστρεψες μια οικογένεια...», με αυτά τα λόγια «υποδέχθηκαν» στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, οι συγγενείς του δολοφονημένου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου τον 52χρονο κατασκευαστή που κατηγορείται για την υπόθεση.

Η ατμόσφαιρα με την έναρξη της δίκης ήταν ιδιαίτερα τεταμένη, με την κόρη μάλιστα του 57χρονου θύματος, να μην αντέχει από την φόρτιση και να λιποθυμάει δυο φορές μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Το στυγερό έγκλημα είχε λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο άτυχος φαρμακοποιός δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό. Ως δράστης φέρεται ο 52χρονος κατηγορούμενος ο οποίος έχει ομολογήσει στις αρχές το έγκλημα.

Μάλιστα, σήμερα στο δικαστήριο ψέλλισε συγνώμη στους συγγενείς του 57χρονου φαρμακοποιού, οι οποίοι ήταν παρόντες στη δίκη και κατάθεσαν στο δικαστήριο όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.

Η οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου δωρίζει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τον εντοπισμό της

Ειδικότερα, καταθέτοντας στο δικαστήριο ο γιος του άτυχου φαρμακοποιού ανέφερε πως η δολοφονία του πατέρα του ήταν προσχεδιασμένη. Όπως ανέφερε ο μάρτυρας ο κατηγορούμενος σκοπό είχε να μην επιστρέψει το χρέος των 300.000 ευρώ που είχε προς τον πατέρα του. Ο ίδιος μάλιστα, περιέγραψε στο δικαστήριο ότι οι οικονομικές διάφορες θύτη και θύματος «είχαν γίνει καρκίνος» στην οικογένειά τους.

«Είχαμε οκτώ χρόνια δικαστική διαμάχη και 13 δικαστήρια, τα έχει χάσει όλα», είπε ο μάρτυρας και συνέχισε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή ήξερε πώς να μεθοδεύει και να γλιτώνει από τις παρανομίες του. Ο φθόνος και η ζήλια τον έκαναν να σκοτώσουν τον πατέρα μου».

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο ο γιος του θύματος ανέφερε ακόμη πως επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα «για να συγκινήσει το ακροατήριο», επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν είχε πρόθεση να αποπληρώσει το χρέος του προς τον πατέρα του.

Ακόμη, στην κατάθεσή του ο ίδιος περιέγραψε τον πατέρα του ως έναν υπέροχο άνθρωπο και χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο ως «απατεώνα που απλά δεν ήθελε να δώσει αυτά που χρωστούσε».

Μιλώντας για το έγκλημα, ο γιος του θύματος κατέθεσε ακόμη στο δικαστήριο πως ο δράστης ήξερε πως στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο πατέρας του και στόχευσε με σκοπό να τον σκοτώσει. «Μετά τη δολοφονία και τέσσερις ημέρες πριν συλληφθεί, εμφανίστηκε και σε δικαστήριο που είχαν με τον πατέρα μου για να δείξει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί», ανέφερε ο μάρτυρας.

Από την πλευρά της η σύζυγος του θύματος, ανέφερε στην κατάθεσή της: «Άκουσα τα "μπαμ", δεν κατάλαβα στην αρχή ότι ήταν πυροβολισμοί, βγήκαμε με την κόρη μου στο μπαλκόνι. Είδα τον άνδρα μου έξω από το αυτοκίνητο μέσα στα αίματα... Μέχρι να κατέβουμε κάτω νόμιζα ότι ήταν ένα φρικτό όνειρο αλλά δεν μπορούσα να ξυπνήσω».

Μιλώντας για τον κατηγορούμενο η ίδια είπε: «Θα σκότωνε εκείνη την ημέρα όποιον ήταν στο αυτοκίνητο. Με το που άνοιξε η γκαραζόπορτα ρίχνει τις δύο τυφλές. Ευτυχώς που δεν πήγε εκείνη την ημέρα και η κόρη μου με τον μπαμπά της όπως συνήθιζε, θα είχα χάσει και το παιδί μου. Πέσαμε εντελώς έξω με αυτό τον άνθρωπο, δεν φανταζόμουν τι ήταν ικανός να κάνει... Τραβάω το δικό μου Γολγοθά με τα παιδιά μου, το τελευταίο που με νοιάζει είναι αυτά τα λεφτά».

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως βρίσκεται στο δικαστήριο για τον σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της, τη ζωή του οποίου, όπως είπε, στέρησε ο κατηγορούμενος.

Συγκλονιστική ήταν όμως και η κατάθεση της κόρης του άτυχου φαρμακοποιού στο δικαστήριο. Περιγράφοντας τις στιγμές λίγο πριν τη δολοφονία του πατέρα της, η μάρτυρας ανέφερε: «Με φίλησε ο μπαμπάς μου και είπε καλό διάβασμα και έφυγε. Μετά από λίγο ακούω κάτι κρότους, ήταν συνεχόμενοι, υπήρξε ένα κενό και ξανάρχισαν. Πετάχτηκα από το δωμάτιο. Πάω να βγω στο μπαλκόνι και κοιτάω κάτω το δρόμο και ήταν ο μπαμπάς έξω από το αυτοκίνητο γεμάτος με αίματα και δεν κουνιόταν. Ο δολοφόνος είχε πάρει μέχρι και ρούχα για να αλλάξει και στη συνέχεια έφυγε ψύχραιμος».

Τέλος, κάτοικοι της γειτονιάς που είδαν τον δράστη της δολοφονίας να αποχωρεί από το σημείο κατέθεσαν πως έφυγε ψύχραιμος και με αργά βήματα από το τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: protothema.gr

Δολοφονία φαρμακοποιού: «Είδα τον πατέρα μου μέσα στα αίματα»! (Βίντεο)

Με φωνή που σπάει και πόνο που δεν κρύβεται, η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, περιγράφει το εφιαλτικό πρωινό που της άλλαξε τη ζωή.

Λίγες ώρες πριν από τη δίκη, που ξεκινά την Παρασκευή, για την υπόθεση η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Γιώτα - Μαρία Φλώρου αποκαλύπτει λεπτομέρειες που σοκάρουν.

«Ξαφνικά όπως διαβάζω ακούω συνεχόμενους κρότους. Υπήρχε μια παύση μερικών δευτερολέπτων. Πηγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω τον πατέρα μου γεμάτο αίματα» δήλωσε στο STAR μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε όταν ο πάτέρας της δέχθηκε πυρά από τον επί 25 χρόνια φίλο του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα είμαι στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο που μου στέρησε τον πατέρα. Δεν είχε το δικαίωμα» δηλώνει η Γιώτα - Μαρία λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη.

Δολοφονία βιολόγου: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές! «Μυρίζαμε το πτώμα, δεν αντέχαμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα» (Βίντεο)

Όπως αποκάλυψε, επί ένα χρόνο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς δεν μπορούσε να αγκαλιάσει τον πατέρα της, να τον έχει κοντά της.

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο καθ’ ομολογίαν δράστης Παύλος Ιωαννίδης, κατασκευαστής στο επάγγελμα, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σύζυγο και τα παιδιά του Βασίλη Φλώρου.

Όπως είχε καταθέσει ο ίδιος ο δράστης όταν συνελήφθη από την αστυνομία, σχεδίασε τη δολοφονία και πήγε στο σπίτι του Φλώρου αποφασισμένος να του αφαιρέσει τη ζωή.

Ο λόγος ήταν ότι το θύμα τού χρωστούσε 300.000 ευρώ και όπως ισχυρίστηκε ο δράστης αδυνατούσε να τα επιστρέψει. Ο Βασίλης Φλώρος απευθύνθηκε, μάλιστα, στη δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο Ιωάννου και να δικαιωθεί ο Φλώρος ύστερα από οκτώ χρόνια που διήρκησε η υπόθεση.

Όταν ο Φλώρος βγήκε από το γκαράζ του σπιτιού του για να μεταβεί στα ΚΤΕΛ και να στείλει δέμα στο γιο του, που ήταν φοιτητής στην Πάτρα, ο δράστης τον δολοφόνησε.

Αμέσως μετά έφυγε ψύχραιμα, πέταξε τα ρούχα του στους κάδους, το όπλο στον υπόνομο και πήγε σε μνημόσυνο συγγενή του.

Συνέχισε κανονικά τη ζωή του ώσπου στις 26 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία τον συνέλαβε και αφού ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού εξαιτίας του ότι δήλωσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Πηγή: protothema.gr

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Γονάτισε με κοίταξε, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της»!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου. «Γονάτισε με κοίταξε, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της».

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η βιολόγος ζούσε μετά το χτύπημα που δέχτηκε από το αμάξι του δράστη. Το γεγονός σημαίνει ότι εάν ο κατηγορούμενος είχε καλέσει ασθενοφόρο η γυναίκα θα ζούσε.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Νέες αποκαλύψεις σοκ για τον 27χρονος δολοφόνο!

Ο ίδιος πάντως στην ομολογία του ανέφερε: «Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος της βιολόγου μπορεί και να επήλθε μέσα στο πορτ μπαγκάζ γιατί ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβή ώρα θανάτου. Είναι πολύ πιθανόν ο 27χρονος να ασέλγησε πάνω στην 60χρονη ακόμη και όταν αυτή ήταν νεκρή.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ξέσπασε ο αδερφός του δολοφόνου - «Δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε»!

Ξέσπασε ο αδερφός του δολοφόνου, της Αμερικανίδας βιολόγου. «Δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε», είπε σε ανάρτηση του.

Θέση για πρώτη φορά μετά τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου παίρνει ο αδερφός του καθ' ομολογία δολοφόνου της Σούζαν Ίτον.

Όπως αναφέρει ο αδερφός του δεν είναι ένοχος και δεν θα μπορούσε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, όπως αυτό που του καταλογίζουν. Έτσι, κλείνει λέγοντας οτι τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην οικογένεια όταν τελειώσει η όλη διαδικασία:

«Λοιπόν, ξέρω ότι όλο αυτό το διάστημα που λυπεί ο αδερφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια μας. Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν. Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα απ’ότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου. Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω στην οικογένεια μας…»

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν»!

«Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν», αποκάλυψε ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου και σόκαρε τους ανακριτές με την ομολογία του.

«Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω "πειράξει" με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη.Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά», είπε.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που φέρνει στο φως η Real News για τις επιθέσεις εναντίον γυναικών από τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης μετά τη σύλληψή του για τον φόνο και τον βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον.

undefined

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως «δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για το φόνο της Αμερικανίδας Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν περίμενα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της! «Ήταν ακούραστη...»!

Ραγίζει καρδιές το σπαρακτικό αντίο της μητέρα της Αμερικανίδας βιολόγου η οποία δολοφονήθηκε άγρια από 27χρονο, ενώ πριν την βίασε και την βασάνισε.

Καταρρακωμένος είναι και ο πατέρα του, ο οποίος με μια δημόσια ανακοίνωση μπορεί να δήλωσε πως θέλει να τιμωρηθεί, ωστόσο δεν μπορεί να λείπει από το πλευρό του.

Η μητέρα της, Γκλίντα περιγράφει πως η Σούζαν ήρθε στον κόσμο παραμονές Χριστουγέννων του 1959. Ήταν το δικό της χριστουγεννιάτικο δώρο, γεννημένη στις 23 Δεκεμβρίου.

«Η Σούζαν είχε ασίγαστο ενδιαφέρον για τα πάντα γύρω της, αγαπούσε τα βιβλία και τη μουσικά, συνδύαζε τη ζωηρή φαντασία με μια ήρεμη, στοχαστική, σταθερή προσωπικότητα. Η Σούζαν κατάφερε πολλά. Ήταν ακούραστη κηπουρός, πιανίστα, είχε μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο, ήταν αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα και ταυτόχρονα προσέφερε πολλά στην επιστήμη της, τη βιολογία» αναφέρει σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, η απαρηγόρητη ηλικιωμένη, που έχασε τόσο ξαφνικά την κόρη της.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε» αποκάλυψε ο 27χρονος!

Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τον 27χρονο δράστη της δολοφονίας Γιάννη Παρασκάκη η άτυχη γυναίκα πάλεψε για τη ζωή του, ωστόσο εκείνος τη βασάνισε μέχρι θανάτου. «Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές» είπε μεταξύ άλλων ο 27χρονος στην απολογία του. «Μετάνιωσα, δεν ήξερα τι έκανα» είπε ακόμη μέσω του δικηγόρου του.

«Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…».

Υπέπεσε σε αντιφάσεις o δράστης

Ο 27χρονος δολοφόνος της Σούζαν Ιτον, σύμφωνα με την Real News, δήλωσε άγνοια στους ανακριτές για την εξαφάνιση της Αμερικανίδας Βιολόγου, αλλά στη συνέχεια υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις με τις κινήσεις του και την παρουσία του σε επίμαχα σημεία, όπως στο πολεμικό καταφύγιο στο Κολυμπάρι, με αποτέλεσμα να παραδεχτεί την ενοχή του. «Την είδα γύρω στις 3 το μεσημέρι να τρέχει φορώντας αθλητική φόρμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να κάνω σεξ, γι’ αυτό είχα πάρει το αμάξι και οδηγούσα στον δρόμο. Την αιφνιδίασα χτυπώντας την με το αμάξι. Ήθελα να την ακινητοποιήσω. Όταν έπεσε στο έδαφος ματωμένη, γύρισε και με κοίταξε. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Έβαλα όπισθεν και οι τροχοί του αυτοκινήτου πέρασαν από πάνω της. Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε από τον πόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παρασκάκης.

«Ήταν ζωντανή και πάλευε»

Μετά τον εγκλωβισμό της 60χρονης στους τροχούς του δράστη, ο 27χρονος αποφάσισε να τη μεταφέρει σε ερημικό σημείο για να συνεχίσει την αποτρόπαιη δράση του. «Θυμήθηκα πως είχα στο αμάξι μια ομπρέλα θαλάσσης. Έβγαλα το κάλυμμα και το έστρωσα στο πορτμπαγκάζ για να μη μείνουν αίματα. Την έβαλα μέσα και έριξα και το κομμένο αυτί. Ήταν ζωντανή και πάλευε…» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος απομακρύνθηκε από το σημείο και αφού οδήγησε περίπου δέκα χιλιόμετρα έφτασε στο παλιό γερμανικό καταφύγιο. Εκεί πάρκαρε το όχημά του δίπλα από την τρύπα που γνώριζε πολύ καλά από παλαιότερη εξερεύνηση ότι υπήρχε εκεί και έβγαλε από το πορτμπαγκάζ την αιμόφυρτη γυναίκα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας αν και βαρύτατα τραυματισμένη η Αμερικανίδα συγκέντρωσε όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει και προσπάθησε να αντισταθεί στον δράστη και να σώσει τη ζωή της.

«Τη βίασα τρεις φορές»

Μάταια όμως καθώς εκείνος ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες του σεξουαλικές ορέξεις. «Αντιδρούσε αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα. Έριξα πάνω της το κάλυμμα της ομπρέλας και ο,τι σκισμένα ρούχα υπήρχαν γύρω γύρω» παραδέχεται ο Παρασκάκης σοκάροντας με την περιγραφή του. Τέσσερις ημέρες μετά οι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της Σούζαν Ιτον ενώ η σήμανση εντόπισε και φωτογράφισε τα βασικά πειστήρια της δολοφονίας που παρουσιάζει η RealNews. Το κάλυμμα της ομπρέλας μέσα στη σπηλιά, την παλέτα με την οποία έκλεισε το φρεάτιο και τα ίχνη από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.

Τα λάθη του δολοφόνου

Μετά τις αρρωστημένες του πράξεις ο Παρασκάκης προσπάθησε να σβήσει τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον ενοχοποιήσουν. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς η πρώτη του κίνηση ήταν να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία του εγκλήματος από το αυτοκίνητό του. Έτσι πήγε στο νεκροταφείο της περιοχής για να πλύνει από τη βρύση που υπάρχει εκεί το πορτμπαγκάζ στο οποίο υπήρχαν αίμα και ίχνη DNA.

Στην προσπάθειά του αυτή το έπλυνε τρεις φορές χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα χλωρίνη, αφήνοντας όμως το υπόλοιπο εσωτερικό και εξωτερικό βρώμικο, γεγονός που προκάλεσε τις πρώτες υποψίες στην αστυνομία. Επιπλέον πέρασε με ασβέστη όλο τον χώρο της βρύσης ώστε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τακτοποιηθεί από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Ωστόσο στο σημείο που είχε αρχικά επιτεθεί στην Αμερικανίδα υπήρχαν ίχνη από τα ελαστικά του ΙΧ ενώ ίδια ίχνη υπήρχαν γύρω από την τρύπα που βασανίστηκε μέχρι θανάτου η Σούζαν Ιτον. Ακόμα κάμερα είχε καταγράψει τον Παρασκάκη να οδηγεί στον δρόμο προς το γερμανικό καταφύγιο, ενώ ο ίδιος επέμενε ότι δεν είχε την επίμαχη ημέρα επισκεφτεί την περιοχή. Στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε αίμα στο παπούτσι του δράστη που στάλθηκε για ανάλυση DNA ενώ μετά το έγκλημα κατέφυγε σε συγγενικό του σπίτι για να πλύνει τα ρούχα του.

«Μετάνιωσα…»

«Μετάνιωσα ζητάω συγγνώμη από όλους. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι έκανα. Ξέρω ότι το τίμημα που θα πληρώσω είναι ακριβό» δήλωσε στη Real μέσω του δικηγόρου του ο Γιάννης Παρασκάκης αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που διέταξε την προφυλάκισή του. «Ο εντολέας μου όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχεται όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ζητήσαμε και νομίζω είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη» δήλωσε στη Real ο συνήγορός του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.

Πηγή: iefimerida.gr