Δολοφονία στο Μετρό «Αμπελόκηποι»: Αυτός είναι ο δράστης!

Όσα λένε οι πληροφορίες!

Δολοφονία στο Μετρό «Αμπελόκηποι»: Αυτός είναι ο δράστης!

Αυτός είναι ο φερόμενος ως δράστης για την δολοφονία στο Μετρό «Αμπελόκηποι»!

Ένας τοξικομανής, 48 ετών, που ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 33χρονου, επίσης χρήστη ναρκωτικών ουσιών, η οποία διαπράχθηκε λίγο μετά τις 11:00, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης λίγο μετά την ανθρωποκτονία πήγε μόνος του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν άγνωστοι, χωρίς να αναφέρει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες. Οι αστυνομικοί του Τ.Α πρόσεξαν ότι είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του και σε έρευνα που του έκαναν βρήκαν ότι είχε πάνω του έναν σουγιά με τον οποίο, πιθανότατα, τραυμάτισε θανάσιμα τον 33χρονο.

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα αυτοκτονίας στο μετρό του Αγίου Δημητρίου!

Λίγο αργότερα, ο δράστης ομολόγησε ισχυριζόμενος ότι μαχαίρωσε το θύμα έπειτα από καυγά και συμπλοκή που είχαν στη συνέχεια για θέματα ναρκωτικών. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία! Άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε επιβάτες του μετρό με όπλο σεκιουριτά!

Ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε όταν άντρας αυτοκτόνησε μπροστά σε επιβάτες του μετρό και μάλιστα με όπλο σεκιουριτά!

Σκηνικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Ρώμη, όταν άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια πολλών επιβατών του μετρό.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με το πιστόλι ιδιωτικού φύλακα ασφαλείας, στον οποίο είχε επιτεθεί με μαχαίρι.

Ο δράστης μαχαίρωσε στον λαιμό τον φύλακα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, προτού του πάρει το όπλο και αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο! Έκοψε μόνος του την καρωτίδα του!

Ο 55χρονος σεκιουριτάς που εργαζόταν σε εταιρεία, που έχει αναλάβει υπηρεσίες φύλαξης στο ιταλικό σιδηροδρομικό δίκτυο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Φρίκη! Άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε επιβάτες του μετρό με όπλο σεκιουριτά!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! Μαχαίρωσαν άνδρα στο μετρό! Κλειστός παραμένει ο σταθμός!

Μαχαίρωσαν άνδρα στο μετρό στην Βρετανία. Κλειστός παραμένει ο σταθμός, ενώ έχουν ακυρωθεί και ορισμένα δρομολόγια.

Συναγερμός έχει σημάνει στη βρετανική αστυνομία ύστερα από ακόμη ένα εγκληματικό περιστατικό σε μετρό. Άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, όπως μεταδίδει το Skynews, στον σταθμό του μετρό Χίλινγκτον στο Άξμπριτζ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί λίγο πριν από τις 16:00, τοπική ώρα, όποτε και υπήρξε η αναφορά για το στυγερό έγκλημα.

Συναγερμός στις φυλακές Χίου: Μαχαίρωσαν τον...

«Ντετέκτιβ της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών έχουν ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία άνδρα που χτυπήθηκε με μαχαίρι», αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο σημείο έξω από το μετρό, με περιπολικά και ασθενοφόρα να έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Τραγωδία στο μετρό! Άνδρας πήδηξε στις γραμμές μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο μετρό! Ένας 45χρονος άνδρας και πατέρας πήδηξε στις γραμμές μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Ο 45χρονος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πήδηξε μπροστά σε ένα τρένο αποπειρώμενος να αυτοκτονήσει, κρατώντας μαζί του και την κόρη του.

Κι ενώ ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο, ως εκ θαύματος, το παιδί έζησε!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – στον σταθμό Kingsbridge Road στην περιοχή Kingsbridge Heights του Μπρονξ και εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων σοκαρισμένων πολιτών οι οποίοι άρχισαν να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ η σύζυγός του έμαθε για το τραγικό συμβάν όταν ήταν στο σχολείο προκειμένου να πάρει μετά το μάθημα τα άλλα τους παιδιά.

Πηγή: irafina.gr