Φρικτός θάνατος! Έριξε βραστό νερό στον 6χρονο γιο του για να "βγάλει τον δαίμονα από μέσα του"!

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα!

Φρικτός θάνατος! Έριξε βραστό νερό στον 6χρονο γιο του για να

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 6χρονο. Ο πατέρας έριξε πάνω στο γιο του βραστό νερό γιατί όπως είπε έπρεπε να "βγάλει το δαίμονα από μέσα του".

Ο Μαρτίνεζ είπε στους αστυνομικούς, ότι αφού έριξε το βραστό νερό στο αγόρι στη συνέχεια το κράτησε για αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Ο 31χρονος υποστήριξε ότι το παιδί «είχε μια αφύσικη οργή» ενώ το έκανε μπάνιο και γι' αυτό του κράτησε το κεφάλι κάτω από το βραστό νερό πιστεύοντας ότι «έτσι θα έδιωχνα τους δαίμονες από μέσα του». Φρίκη! Θετός πατέρας πέταξε βρέφος στον ανεμιστήρα οροφής!

Η σύζυγός του και θετή μητέρα του 6χρονου, Ρομέλια, προσπάθησε να τον σταματήσει καθώς άκουγε τις πνιχτές κραυγές του αγοριού αλλά η πόρτα του μπάνιου ήταν κλειδωμένη με το CNN να μεταδίδει ότι ο Μαρτίνεζ της φώναξε ότι «πρέπει να το κάνω».

Ωστόσο και η Ρομέλια Μαρτίνεζ όταν ο σύζυγός της άφησε το μικρό αγόρι αντί να καλέσει για πρώτες βοήθειες, το πρώτο που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει σε πάστορα. Μόνο όταν αυτός δεν απάντησε, η θετή μητέρα του 6χρονου ειδοποίησε τις αρχές ενώ ο 31χρονος είχε αρχίσει τις μαλάξεις και είχε ρίξει κρύο νερό στο αγόρι.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ήταν ήδη αργά για το 6χρονο αγόρι το οποίο ήταν ήδη νεκρό οταν έφτασαν οι διασώστες. Στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα 15% στο κεφάλι και τα χέρια.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Μαρτίνεζ αρχικά επικαλέστηκε σύγχυση στους αστυνομικούς για ό,τι είχε συμβεί, μέχρι τελικά να παραδεχθεί την πράξη του επιμένοντας ότι όσα έγιναν ήταν γιατί την περασμένη εβδομάδα παρατήρησε έναν δαίμονα στον γιο του με την σύζυγό του να προσθέτει ότι το αγόρι «συμπεριφερόταν δαιμονικά».

Ο Πάμπλο Μαρτίνεζ συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία α΄βαθμού.

Πηγή: protothema.gr

Θάνατος σε απευθείας μετάδοση: Φωτογράφος έκανε το «κλικ» την ώρα που 17χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή!

Κι όμως αυτός ο θάνατος έγινε σε απευθείας μετάδοση: Φωτογράφος έκανε το «κλικ» την ώρα που 17χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή και η φωτογραφία της συγκινεί!

Το δέρμα της Ομάιρα έχει ασπρίσει και μαλακώσει. Τα μάτια της είναι μαύρα. Το σώμα της είναι καλυμμένο με νερό. Εξέχει μόνο το πρόσωπό της. Από τη μέση και κάτω είναι εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του σπιτιού της. Τα πόδια της έχει γραπώσει γερά η νεκρή θεία της.

Τραγικός θάνατος στην Ρόδο: Σκοτώθηκε μέσα στο μπάνιο του νοσοκομείου!

Θάνατος σε απευθείας μετάδοση: Φωτογράφος έκανε το «κλικ» την ώρα που 17χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή!

Πιάνει ένα κομμάτι ξύλου και παραμιλά. Λέει στη μαμά της να μην τη μαλώσει αν αργήσει να πάει στο σχολείο. Λίγες ώρες αργότερα, πεθαίνει από γάγγραινα και υποθερμία. Ο Γάλλος φωτογράφος Frank Fournier απαθανάτισε το τραγικό συμβάν.

Τραγωδία στην Αρμέρο

Το ηφαίστειο «Νεβάδο ντε Ρουίζ» βρίσκεται στην κεντρική Κολομβία και αποτελεί κομμάτι της οροσειράς των Άνδεων. Στις 13 Νοεμβρίου 1985 το ηφαίστειο εξερράγη. Η έκρηξη προξένησε πυροκλαστικά κύματα που έλιωσαν τους πάγους. Μέσα σε λίγες ώρες τα λαχάρ (ροές ηφαιστειακών αναβλημάτων) έφτασαν στη μικρή πόλη Αρμέρο, 48 χιλιόμετρα μακριά από το ηφαίστειο. Το 75% των κατοίκων της, περίπου 23 χιλιάδες, έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη.

Θάνατος σε απευθείας μετάδοση: Φωτογράφος έκανε το «κλικ» την ώρα που 17χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή!

Η Ομάιρα Σάντσες ήταν ένα δεκατριάχρονο κορίτσι που ζούσε στην Αρμέρο. Επέζησε από την έκρηξη και τα λαχάρ, αλλά εγκλωβίστηκε κάτω από τα συντρίμμια του σπιτιού της. Ο πατέρας και η θεία της πέθαναν ακαριαία. Όταν κατέφθασαν τα σωστικά συνεργεία, προσπάθησαν να την απεγκλωβίσουν χωρίς επιτυχία. Τα πόδια της ήταν παγιδευμένα κάτω από τη στέγη του σπιτιού της.

Ο Ερυθρός Σταυρός είχε κάνει έκκληση να στείλει η κυβέρνηση της Κολομβίας ειδικό σωλήνα για άντληση των νερών. Η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ και χωρίς τα κατάλληλα σωστικά και χειρουργικά εργαλεία, το μικρό κορίτσι κατάλαβε πώς ο θάνατός της ήταν θέμα ωρών. Γύρω της μαζεύτηκαν σωστικά και τηλεοπτικά συνεργεία και έμειναν μαζί της μέχρι το τέλος. Οι διασώστες πέρασαν ένα σχοινί γύρω από τη μέση της και την κρατούσαν πάνω από την επιφάνεια του νερού, της έδωσαν γλυκά και αναψυκτικά και με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να της απαλύνουν τον πόνο.

Η μαρτυρία του φωτογράφου

Δύο μέρες μετά την έκρηξη ο φωτογράφος Frank Fournier προσγειώθηκε στην Μπογκοτά. Μετά από πέντε ώρες οδήγησης και δυόμιση ώρες πεζοπορίας, ο Fournier, έφτασε στην απομονωμένη περιοχή της Αρμέρο.
Ένας αγρότης πληροφόρησε τον φωτογράφο για ένα μικρό κορίτσι που χρειαζόταν βοήθεια. Του είπε ότι βρισκόταν σε μια λιμνούλα, παγιδευμένη από τη μέση και κάτω από τσιμέντο και άλλα χαλάσματα. Ήταν εκεί σχεδόν τρεις μέρες. «Παντού, εκατοντάδες άνθρωποι ήταν εγκλωβισμένοι. Οι διασώστες με δυσκολία μπορούσαν να τους προσεγγίσουν.

Θάνατος σε απευθείας μετάδοση: Φωτογράφος έκανε το «κλικ» την ώρα που 17χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή!

Άνθρωποι ούρλιαζαν για βοήθεια και μετά σιωπή – μια αλλόκοτη σιωπή». Η Ομάιρα πονούσε και ήταν πολύ ταραγμένη. Ο φωτογράφος θεώρησε ότι έπρεπε να μεταφέρει αυτό που βίωνε το κορίτσι. Όταν έβγαλε τις φωτογραφίες ένιωσε παντελώς αδύναμος μπροστά στην Ομάιρα, η οποία αντιμετώπισε το τέλος της με υπομονή και αξιοπρέπεια.

«Διαισθανόταν ότι η ζωή της γλιστρούσε»

Η σειρά φωτογραφιών του Fournier δημοσιεύτηκε έξι μήνες αργότερα. Τον επόμενο χρόνο κέρδισε το Βραβείο της «Καλύτερης Φωτογραφίας Τύπου» για το 1985. Η «Αγωνία της Ομάιρα» συγκλόνισε τον κόσμο, o οποίος αντέδρασε με οργή. Ακόμη πιο σοκαριστικό βέβαια είναι το γεγονός ότι η περιπέτεια και ο θάνατος της Ομάιρα μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση, ενώ το μικρό κορίτσι έδινε συνέντευξη, ενώ ήταν εγκλωβισμένη....