Φρίκη! Σκότωσε το μωρό της επειδή δεν σταματούσε να κλαίει!

Δεν ήθελε να ξυπνήσει ο άντρας της!

Φρίκη! Σκότωσε το μωρό της επειδή δεν σταματούσε να κλαίει!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μια μητέρα σκότωσε το μωρό της και ο λόγος επειδή δεν σταματούσε να κλαίει!

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πρόκειται για μια νοσηλεύτρια 35 ετών, η οποία σκότωσε το μωρό της επειδή φοβόταν ότι θα ξυπνούσε τον άντρα της με το συνεχές της κλάμα.

Η Ravinder Deol, κατηγορείται για ανθρωποκτονία της εξάμηνης κόρης της Ravneet. Η γυναίκα σκότωσε το παιδί στις 3 Απριλίου 2016.

Συνελήφθη μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε ότι το παιδί πέθανε από τραύματα στο κεφάλι.

Η απόλυτη φρίκη! Βίασαν 5χρονο αγόρι μέσα στην τάξη!

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η γυναίκα «λύγισε» μετά από μέρες που η κόρη της έκλαιγε ενώ ο σύντροφός της κοιμόταν μετά από τις νυχτερινές βάρδιές του.

Ο δικαστής του High Court, είπε σήμερα ότι η Deol είχε εργαστεί στο παρελθόν στην παιδική φροντίδα για 10 χρόνια.

Η Jane Bickerstaff QC ανέφερε στο δικαστήριο: «Δεν υπάρχει καμία υπόδειξη ότι η εναγόμενη σκόπευε να σκοτώσει το παιδί της ή να της προκαλέσει πραγματικά σοβαρή βλάβη».

Είπε ότι την ημέρα του θανάτου της Ravneet, ο σύντροφός της κοιμόταν μετά από μια νυχτερινή βάρδια 12 ωρών, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Ravinder λίγο πριν τις 4:30 μ.μ. λέγοντάς της να «έρθει γρήγορα» καθώς υπήρξε κάτι κακό με το μωρό.

Και συμπλήρωσε: «Θα μπορούσα να πω από τη φωνή της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Την είδα να κρατάει το μωρό και αυτό να μην κινείται».

Τα μάτια της ήταν ελαφρώς ανοιχτά, το χρώμα της δεν ήταν σωστό, το στόμα της ήταν ελαφρώς ανοικτό και στο πλάι. Τηλεφώνησα στο 999 και άρχισα ΚΑΡΠΑ.

Η αστυνομία έφτασε μέσα σε επτά λεπτά από την κλήση και τους είπαν ότι η Ravneet ήταν στην κούνια ενώ η μητέρα της πήγε στην κουζίνα για να ετοιμάσει το γάλα.

Ερωτηθείσα από την αστυνομία τι συνέβη, η Deol ισχυρίστηκε ότι το μωρό ήπιε το γάλα της κανονικά και είχε κοιμηθεί, αλλά όταν επέστρεψε από την κουζίνα, το μωρό δεν κουνιόταν.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως στο νοσοκομείο προσπάθησαν να σώσουν το παιδί αλλά ήταν ήδη νεκρό.

Έτσι η ιατροδικαστική έκθεση έδωσε την απάντηση καθώς διαπιστώθηκαν τραύματα στο κεφάλι του μωρού.

Αν και η μητέρα αρχικά δεν συνελήφθη, τελικά μετά την νεκροψία, την συνέλαβαν. Η ίδια αρχικά υποστήριξε πως το παιδί επειδή ήταν πρόωρο πέθανε από κάτι παθολογικό.

Ωστόσο οι δικαστές επέμειναν πως η νεκροψία δείχνει ξεκάθαρα πως το παιδί πέθανε από χτυπήματα.

Φρίκη! Θετός πατέρας πέταξε βρέφος στον ανεμιστήρα οροφής!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι θετός πατέρας πέταξε βρέφος στον ανεμιστήρα οροφής!

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Καουκέτε στη βόρεια Αργεντινή με τον 26χρονο θετό πατέρα του βρέφους, Ζεσούς Μισέλ Ζαλαζάαρ, να έχει ήδη συλληφθεί.Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 26χρονος έπαιζε με το έξι μηνών κοριτσάκι και όταν το πέταξε ψηλά στον αέρα δεν πρόσεξε ότι ο ανεμιστήρας οροφής ήταν εν λειτουργία.

Το βρέφος τραυματίστηκε σοβάρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία το υπέβαλαν, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης.

Η περιγραφή της θείας του μικρού κοριτσιού σοκάρει: «η αδερφή μου μαγείρευε και φώναξε ότι το φαγητό ήταν έτοιμο. Τότε εγώ ξεκίνησα να στρώνω το τραπέζι. Ο Ζεζούς είχε το μωρό στα χέρια του και έπαιζε στο σαλόνι. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο από χτύπημα στον ανεμιστήρα οροφής και είδα τον Ζεζούς να κρατάει το μωρό επάνω του και τη μπλούζα του να έχει γεμίσει αίματα».

Άλλες πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης καθώς και ότι ορισμένοι εκ των παριστάμενων προσπάθησαν να χτυπήσουν τον 26χρονο όταν είδαν τον σοβαρό τραυματισμό του βρέφους.