Το βίντεο της φρίκης! Η στιγμή που ο καθηγητής πετάει στο ποτάμι τα χέρια της φοιτήτριας!

Καρέ καρέ η στιγμή που συγκλονίζει!

Το βίντεο της φρίκης! Η στιγμή που ο καθηγητής πετάει στο ποτάμι τα χέρια της φοιτήτριας!

Το βίντεο της φρίκης που ο καθηγητής πετάει στο ποτάκι τα κομμένα χέρια της φοιτήτριας είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει.

Ο 63χρονος καθηγητής ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 24χρονη σύντροφό του Αναστάσια Γεστσένκο, προτού διαμελίσει το σώμα της και επιχειρήσει να «ξεφορτωθεί» τα κομμάτια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σοκολόφ έριξε ορισμένα από τα μέλη της άτυχης νεαρής στον ποταμό Μόικα, προτού πέσει κι ο ίδιος κατά λάθος μέσα στο νερό, εξαιτίας της μέθης του. Όταν οι Αρχές τον ανέσυραν από το νερό, βρήκαν μέσα στο σακίδιό του τα κομμένα χέρια της γυναίκας, μια μακάβρια ανακάλυψη που άρχισε να ξετυλίγει το «κουβάρι» του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail πιστεύεται ότι δείχνει τον 63χρονο να πετά τρία πακέτα στα παγωμένα νερά του ποταμού, κοντά στο σπίτι του, ενώ ένας ποδηλάτης περνά κάποια στιγμή δίπλα του ανυποψίαστος. Όταν επέστρεψε για να ξεφορτωθεί και τα υπόλοιπα «πακέτα», ο καθηγηγής φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε μέσα στον ποταμό, με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής. Μετά από έρευνα, η αστυνομία εντόπισε το αποκεφαλισμένο πτώμα της γυναίκας και ένα ματωμένο πριόνι στο σπίτι του Σοκολόφ.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη! Καθηγητής πανεπιστημίου σκότωσε και τεμάχισε φοιτήτριά του!

Σκέτη φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για έναν αδίστακτο καθηγητή πανεπιστημίου που σκότωσε και τεμάχισε μια φοιτήτριά του!

Ο διάσημος ιστορικός συνελήφθη σήμερα το πρωί ενώ τα ευρήματα της αστυνομίας προκαλούν σοκ!

Θρήνος στη Λάρισα! Βρέθηκε νεκρός φοιτητής μέσα στις εστίες!

Ένας διάσημος Ρώσος ιστορικός, που είναι ειδικός στον Ναπολέοντα και έχει τιμηθεί με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής στη Γαλλία, συνελήφθη σήμερα στην Αγία Πετρούπολη, καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι σκότωσε πρώην φοιτήτριά του.

«Ένας άνδρας 63 ετών βρέθηκε σήμερα το πρωί στον ποταμό Μόικα, στο κέντρο της πόλης. Στο σακίδιο πλάτης που είχε, βρέθηκαν δύο γυναικεία χέρια και ένα πιστόλι κρότου. Θεωρείται ύποπτος για φόνο» αναφέρει σε δελτίο τύπου η Επιτροπής Έρευνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, αλλά δεν ήθελε να κατονομαστεί, ο άνδρας που συνελήφθη είναι ο Όλεγκ Σοκόλοφ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν, από την πλευρά τους, ότι ο Όλεγκ Σοκόλοφ, σε κατάσταση μέθης, έπεσε στο νερό, ενώ προσπαθούσε να εξαφανίσει τα μέλη του σώματος της νεαρής γυναίκας στον ποταμό.


Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του Σοκόλοφ το αποκεφαλισμένο πτώμα της Αναστασία Ετστσένκο, 24 ετών, που ήταν φοιτήτριά του και είχαν συνυπογράψει πολλές εργασίες μαζί.

Ο ιστορικός ομολόγησε ότι σκότωσε τη νεαρή γυναίκα στο σπίτι του πριν από δύο ημέρες, μεταδίδει το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο 47news.ru, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές της αστυνομίας.

ιστορικός τεμάχισε φοιτήτρια