Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διεθνώς διωκόμενη γυναίκα για trafficking!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διεθνώς διωκόμενη γυναίκα για trafficking!

Σοκ επικρατεί στην Θεσσαλονίκη με την είδηση πως συνελήφθη διεθνώς διωκόμενη 40χρονη γυναίκα για trafficking. Τι λένε οι πληροφορίες;

Πρόκειται για Ελληνίδα, με καταγωγή από τη Νιγηρία. Σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου και συνελήφθη κατόπιν κοινής ευρωπαϊκής αστυνομικής επιχείρησης.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης, για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που συνδέονται με το αίτημα έκδοσης στην Ιταλία. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από την έρευνα των ιταλικών διωκτικών αρχών προκύπτει ότι είχε διευθυντικό ρόλο στη φερόμενη δράση.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη! 34χρονος συνελήφθη γιατί αυνανίστηκε μπροστά σε 16χρονη μαθήτρια στη στάση!

Η ίδια κατηγορείται ότι στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια από τη Νιγηρία, τα οποία μεταφέρονταν στην Ιταλία, όπου κατακρατούνταν σε διαμερίσματα και μετά από σωματική κακοποίηση, απειλές και εξαναγκασμό με ειδικές τελετουργίες, ωθούνταν στην πορνεία.

Το όφελος της 40χρονης ανά θύμα ξεπερνούσε τις 40.000 ευρώ.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 22χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι μέρα μεσημέρι!

Σοκ προκαλεί η είδηση στη Θεσσαλονίκη ότι 22χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι μέρα μεσημέρι!

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, ένας 22χρονος Αλγερινός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στο χέρι, στο πρόσωπο και στο πόδι. Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά σε καφέ, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο 22χρονος μετά την επίθεση συνέχισε να περπατά αιμόφυρτος προς την οδό Εγνατία. Λόγω της αιμορραγίας ζαλίστηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Η μαχαιριά στο πόδι του νεαρού είχε κόψει την αρτηρία.

Σοκ στα Καμίνια! 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της!

undefined

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ένας από αυτούς, ο οποίος είχε γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών, κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία δένοντας το τραύμα με ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης. Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ο 22χρονος θα έχανε τη ζωή του αν συνέχιζε να αιμορραγεί.

undefined

Το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Πηγή: iefimerida.gr