Φρίκη στο Ηράκλειο: 22χρονη μαχαίρωσε άντρα μέρα μεσημέρι στον δρόμο!

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Φρίκη στο Ηράκλειο: 22χρονη μαχαίρωσε άντρα μέρα μεσημέρι στον δρόμο!

Φρίκη επικρατεί στο Ηράκλειο Κρήτη με την είδηση πως 22χρονη κοπέλα μαχαίρωσε άντρα μέρα μεσημέρι στον δρόμο. Τι συνέβη;

το σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρει τον τραυματία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο άνδρας.

Μία γυναίκα, 22 ετών έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, σαν ύποπτη για την επίθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη ήταν που ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται, πιθανότατα, για χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Το γεγονός αυτό μας θύμισε τον 16χρονο που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του στην Αμαλιάδα.

Πηγή: Cretapost

Φρίκη στη Ροδόπη: Αλλοδαπός μαχαίρωσε αστυνομικό! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Φρίκη προκαλεί η είδηση στην Ροδόπη ότι ένας αλλοδαπός μαχαίρωσε αστυνομικό! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σύμφωνα με πληροφορίες, o μετανάστης φέρεται να μαχαίρωσε δυο φορές τον αστυνομικό στις 17:30, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιάσμου.

Ο 30χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός έχει δυο επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Έχει δεχθεί δυο μαχαιριές στο αριστερό χέρι και μια επιφανειακή στο λαιμό. Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μαχαίρωσαν αστυνομικό που έσωζε ζωές στο Μάτι!

Ο αστυνομικός είναι περί των 30 ετών. Ο μετανάστης που του επιτέθηκε κινούταν μόνος και πεζός στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου. Κλιμάκιο αστυνομικών τον σταμάτησε για έλεγχο και τότε εκείνος επιτέθηκε και τράπηκε πεζός σε φυγή. Αναζητείται από άνδρες της ΕΛΑΣ…