Έκτακτο! Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς! Τι λένε οι πληροφορίες;

Συναγερμός στις Αρχές!

Έκτακτο! Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς! Τι λένε οι πληροφορίες;

Έκτακτο έσκασε πριν από λίγο από την Ρωσία. Τρεις άνθρωποι έπεσαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς. Τι λένε οι πληροφορίες;

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στη Μόσχα, στον χώρο υποδοχής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας FSB, πρώην KGB, γράφει η εφημερίδα Izvestia.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας άνοιξε πυρ κοντά στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ λέγεται ότι υπάρχουν δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ένας εξ αυτών είναι αστυνομικός. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές τι έχει συμβεί, ωστόσο πληροφορίες από ρωσικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δράστες (από ένας έως τρεις) άνοιξαν πυρ κατά του κτηρίου των υπηρεσιών ασφαλείας.

Η τραγωδία στην Ρωσία έρχεται μετά την φρίκη που έζησαν οι πολίτες στο Μεξικό όταν 14 άνθρωποι έπεσαν νεκροί.

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο! «Έπεσαν» πυροβολισμοί σε νοσοκομείο! Υπάρχουν πολλά θύματα!

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο! Σε νοσοκομείο «έπεσαν» πυροβολισμοί και υπάρχουν πολλά θύματα, σύμφωνα με πληροφορίες!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων CTK, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Περισσότερα σε λίγο...

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχαν «πέσει» πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή της Ορλεάνης με δεκάδες τραυματίες!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο! Πληροφορίες για νεκρούς!

Πυροβολισμοί έπεσαν σε εμπορικό κέντρο στην Οκλαχόμα και υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς. Ο δράστης ανάμεσα σε αυτούς που πέθαναν.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ντάνκαν της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή δίκτυα, άνδρας άνοιξε πυρ σε κατάστημα, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρία άτομα.

Σοκ! Δολοφόνησαν δημοσιογράφο! Έπεσε νεκρός μετά από επίθεση!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης είναι ανάμεσα στους νεκρούς. Το περιστατικό συνέβη στο εμπορικό κέντρο Walmart, στην περιοχή Ντάνκαν.