Φρίκη στα Πετράλωνα! Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία! Ψάχνουν το πτώμα σε...

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Φρίκη στα Πετράλωνα! Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία! Ψάχνουν το πτώμα σε...

Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία που συνέβη στα Πετράλωνα και προκάλεσε φρίκη! Οι Αστυνομικές Αρχές ψάχνουν το πτώμα σε... κάδους σκουπιδιών!

Τραγική οικογενειακή ιστορία εκτυλίσσεται στα Κάτω Πετράλωνα, καθώς 52χρονος που αγνοείται από την Πέμπτη φέρεται να δολοφονήθηκε από τον βαφτισιμιό του, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια.

Ο 21χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος και συνελήφθη, προχώρησε το Σάββατο στην τραγική αποκάλυψη. Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι η μητέρα του δράστη, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια, όταν ρωτήθηκε - σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής - πού βρίσκεται ο 52χρονος απάντησε ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιός της.

Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δραστης με τη μητέρα του.

Γείτονες αναρωτηθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος.

Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ''αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας''. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ''ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε''».

Φρίκη: 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game!

Απίστευτο έγκλημα με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει και να σκοτώνει τον φίλο του επειδή εκείνος τον κέρδισε σε video game!

Σε 3,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας 14χρονος στην Ουκρανία για τη δολοφονία ενός 15χρονου φίλου του επειδή τον κέρδισε σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος είναι γιος πλούσιου κατοίκου του χωριού Νιζινάγια Άψα, είχε προσκαλέσει στο σπίτι του τον φίλο του προκειμένου να παίξουν ένα παιχνίδι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που του χάρισε ο πατέρας του.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο από αστυνομικούς ο καβγάς που οδήγησε στην άγρια δολοφονία του 15χρονου ξεκίνησε μετά την ήττα του δράστη στο παιχνίδι.

Ο δράστης

 Φρίκη: 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game!

Το θύμα
 Φρίκη: 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε video game!

Κατά τις ίδιες πηγές ο 14χρονος μαχαίρωσε συνολικά 27 φορές στο λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του τον φίλο του.

Φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν τα ίχνη από το αίμα του 15χρονου ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τον δολοφόνο-φίλο του.

«Ο γιος μου δέχθηκε συνολικά 27 μαχαιριές. Οι ειδικοί μου είπαν ότι το μοιραίο χτύπημα ήταν αυτό στο λαιμό με το οποίο σχεδόν τον αποκεφαλισε. Στη συνέχεια ξέσπασε στο κορμί του» δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου.

Ο τοπικός εισαγγελέας, πάντως, υπέβαλε έφεση στην απόφαση και ζήτησε να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 ετών στον 14χρονο για τη δολοφονία.