Φονικό στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δολοφόνο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Φονικό στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δολοφόνο!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με το φονικό στην Κρήτη και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον δολοφόνο! Τι αποκάλυψαν οι πληροφορίες;

Στη σύλληψη ενός 51χρόνου από την περιοχή του Ζαρού Ηρακλείου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος 79χρονου και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμα τεσσάρων ατόμων -μιας 65χρονης και τριών ανηλίκων- προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ του 51χρονου με τον 79χρονο, ο πρώτος πυροβόλησε τον 79χρονο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Έπειτα πυροβόλησε προς το σπίτι του παθόντα και τραυμάτισε τη 65χρονη σύζυγο του θύματος, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 51χρονος πυροβόλησε σε ένα ακόμα σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του θύματος μέσα στο οποίο βρισκόταν τρεις ανήλικοι χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο που διαπράχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κάλυκες.

Έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ekriti.gr βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη να κοιμάται ατάραχος και μάλιστα κρατώντας το όπλο αγκαλιά

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 69 φυσίγγια και 2 μαχαίρια. Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν, καθώς όπως όλα δείχνουν ο ηλικιωμένος έχασε χθες το βράδυ για ασήμαντη αφορμή τη ζωή του.

“Ο πατέρας μου δεν τον ήξερε ούτε τον είχε ξαναδεί ποτέ του. Τον ρώτησε ο δράστης αν είναι αυτός που νοικιάζει και πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα. Ο πατέρας μου δεν του απάντησε για το ενοίκιο καθώς δεν τον αφορούσε. Τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα μου. Πρέπει να τιμωρηθεί”, δηλώνει ο γιος του θύματος Γιώργος Χατζάκης στο ekriti.gr.

Ο 50χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στις 9 το βράδυ, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, όπως λένε οι πληροφορίες. Το θύμα βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος κάνει φασαρία. Ο δράστης ζητούσε να μάθει γιατί ο ηλικιωμένος νοίκιασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του και μετά από λίγο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ έστρεψε το πιστόλι και στην 65χρονη.

Αποτέλεσμα, ο 79χρονος να χάσει τη ζωή του και η 65χρονη τραυματισμένη, να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε, από το Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό.

Τη γυναίκα, βρήκαν αιμόφυρτη δίπλα στο νεκρό σύζυγό της οι γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί, καθώς ο διαπληκτισμός που είχε προηγηθεί είχε ξεσηκώσει ολόκληρη την περιοχή. Δεν ήταν η πρώτη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, που ο καυγάς είχε ως πρωταγωνιστή τον δράστη, ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του ζευγαριού, τράπηκε σε φυγή.

Στο χωριό επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς. Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμα ένας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για το τίποτα.

Ένα ακόμη φονικό είχε συμβεί πρόσφατα στο νησί, όπου σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Έκτακτο! Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Κρήτη!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ο δράστης της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Κρήτη, συνελήφθη μετά από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας.

Συνελήφθη το πρωί ο 51χρονος αγροτοκτηνοτρόφος από τον Ζαρό – Νεκρός ένας άνδρας, εκτός κινδύνου η γυναίκα του.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί, το πρωί, στον 51χρονο δράστη του μακελειού, που σημειώθηκε χθες βράδυ, στις Μοίρες. Η αστυνομία από χθες τη νύχτα είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον 51χρονο αγροτοκτηνοτρόφο από το Ζαρό που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις οπλοφορίας. Ο άνδρας αμέσως μετά την αιματοχυσία έγινε “καπνός”, ενώ συνελήφθη σήμερα το πρωί, αναφέρει το cretalive.gr.

Όλα συνέβησαν όταν ο άνδρας πήγε μεθυσμένος κάτω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, κάνοντας φασαρία, και όταν ο 79χρονος σπιτονοικοκύρης βγήκε έξω για να του ζητήσει να μην κάνει φασαρία, ο 51χρονος τον σκότωσε με το όπλο που είχε μαζί του. Επίσης τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγό του.

Εκτός κινδύνου η 65χρονη

Με κάταγμα δεξιού ώμου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, η 65χρονη που γλίτωσε τη ζωή της. Είδε όμως μπροστά στα μάτια της, τον 79χρονο σύζυγό της να πέφτει νεκρός…

Από θαύμα γλίτωσαν τα παιδιά

Από τους συνολικά δέκα πυροβολισμούς που “έριξε” ο 52χρονος, ο άτυχος ηλικιωμένος δέχτηκε μία, ενώ 2-3 σφαίρες “καρφώθηκαν” στην πόρτα γειτονικού σπιτιού. Από θαύμα σώθηκαν παιδάκια που αμέριμνα έπαιζαν ηλεκτρονικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι…

Πώς έγινε το φονικό

Για ασήμαντη αφορμή, για μια παρατήρηση που που του έγινε προκειμένου να σταματήσει τη φασαρία που έκανε κάτω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, ένας 50χρονος δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον του 79χρονου ιδιοκτήτη και σπιτονοικοκύρη αλλά και της 65χρονης γυναίκας του, που απλά προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, όταν εκείνος – σύμφωνα με πληροφορίες – τους ζητούσε …εξηγήσεις γιατί νοίκιασαν το σπίτι στην σύζυγό του!

Αποτέλεσμα, ο 79χρονος να χάσει τη ζωή του και η 65χρονη τραυματισμένη, να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε, από το Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, αναφέρει το ekriti.gr.

Τη γυναίκα, βρήκαν αιμόφυρτη δίπλα στο νεκρό σύζυγό της οι γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί, καθώς ο διαπληκτισμός που είχε προηγηθεί είχε ξεσηκώσει ολόκληρη την περιοχή. Δεν ήταν η πρώτη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, που ο καυγάς είχε ως πρωταγωνιστή τον δράστη, ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του ζευγαριού, τράπηκε σε φυγή.

Στις Μοίρες εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού, λίγα λεπτά μετά το φονικό, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα, τόσο η αστυνομία, όσο και το ΕΚΑΒ, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο μοιραίο σπίτι και ο ιατροδικαστής.

Ο φονιάς του 79χρονου διατηρεί καζάνι και κατάγεται από το χωριό Ζαρός, ενώ κατά την διάρκεια του επεισοδίου μαρτυρίες αναφέρουν πως ήταν σε κατάσταση μέθης.

Πηγή: eleftherostypos.gr