Φρικιαστικό έγκλημα! Σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Τα πτώματα εντοπίστηκαν μετά από 1 μήνα!

Φρικιαστικό έγκλημα! Σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Ένα ακόμη φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε και η είδηση ότι ένας άνδρας σκότωσε την γυναίκα και τα παιδιά του προκάλεσε παγκόσμια σοκ!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών την Τετάρτη, σχετικά με έναν φυσιοθεραπευτή, ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο της οικογένειας, αφήνοντας τα νεκρά σώματα μέσα στο σπίτι που διέμεναν για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του Σερίφη της κομητείας Οσεόλα, στην οποία βρίσκεται το σπίτι που εντοπίστηκαν τα πτώματα, ο δράστης Anthony Todt αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας για τη σύζυγο και τα τρία παιδιά, ηλικίας 4 ως 13 ετών. Ο Todt παραδέχτηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του και «συνεργάστηκε πλήρως με τις αρχές για την εξιχνίαση της υπόθεσης» τόνισε ο Σερίφης. «Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο πίσω από αυτές τις φρικτές πράξεις» πρόσθεσε.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν τη Δευτέρα, σε σπίτι που είχε πωληθεί τον περασμένο Απρίλιο. Ο Σερίφης δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν η γυναίκα και τα παιδιά από τον πατέρα της οικογένειας, ωστόσο σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι δολοφονίες έγιναν προς τα τέλη Δεκέμβρη.

Συγγενείς της οικογένειας ήταν εκείνοι που ανησύχησαν, καθώς προσπαθούσαν μάταια να επικοινωνήσουν με τη μητέρα, αλλά δεν τα κατάφερναν και ενημέρωσαν τις αρχές. Ο Todt, που έχει ήδη φυλακιστεί, ενώ επιχείρησε να αυτοκτονήσει κατά τη σύλληψή του, εργαζόταν στο Κονέκτικατ, όπου συνήθιζε να μένει τις καθημερινές και να επιστρέφει στο σπίτι τα σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δουλειές του Todt δεν πήγαιναν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και τα χρέη του είχαν μεγαλώσει.

Ενώ πριν λίγο καιρό ένα άλλο έγκλημα είχε προκαλέσει φρίκη! Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε!

Πηγή: protothema.gr

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει. Άντρας δεν δίστασε και σκότωσε σύζυγο, κουνιάδα και πεθερά μπροστά στα παιδιά του!

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Βάλχα, στη Γαλικία (βορειοδυτικά).

Ο 44χρονος άνδρας, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία του διαζυγίου με τη σύζυγό του, πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη γυναίκα, ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να πάει τα παιδιά τους στο σχολείο. Κατόπιν, δολοφόνησε με τον ίδιο τρόπο την αδελφή της και τη μητέρα της, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την περιφέρεια της Γαλικίας.

Οικογενειακή τραγωδία! Πήγαν στη θάλασσα και πνίγηκαν όλοι!

Οι τρεις φόνοι «διαπράχθηκαν μπροστά» στα παιδιά του ζευγαριού, διευκρίνισε σε δημοσιογράφους ο Χαβιέρ Λοσάδα, εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Γαλικίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο άνδρας τράπηκε σε φυγή προτού παραδοθεί τελικά στις αρχές.

Κατά το παρελθόν, η σύζυγός του δεν είχε καταθέσει καμία μήνυση σε βάρος του, σύμφωνα με τον Ισπανό αξιωματούχο.

Το τριπλό φονικό προκάλεσε την έντονη καταδίκη, ιδίως εκ μέρους της πολιτικής τάξης, σε μια χώρα όπου η μάχη εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας έχει αναχθεί σε εθνικό στόχο, μετά την υιοθέτηση ενός νόμου κατά της βίας εναντίον των γυναικών το 2004.

«Φοβερό. Τρεις γυναίκες της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν (…), θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν θα σταματήσουμε προτού βάλουμε τέλος στον εγκληματικό σωβινισμό που σφαγιάζει τις γυναίκες» έγραψε σε μήνυμα στο Twitter ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ.

Σαράντα μία γυναίκες έχουν δολοφονηθεί φέτος στην Ισπανία από τον σύντροφό τους ή τον πρώην σύντροφό τους, σύμφωνα με την ισπανική κυβέρνηση. Το 2018 ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 48.

Πηγή: protothema.gr