Φρίκη! Δολοφόνησαν 7 ανθρώπους σε σατανιστική τελετή - Ανάμεσα τους μια εγκυμονούσα!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Φρίκη! Δολοφόνησαν 7 ανθρώπους σε σατανιστική τελετή - Ανάμεσα τους μια εγκυμονούσα!

Δολοφόνησαν 7 ανθρώπους σε σατανιστική τελετή σε ζούγκλα του Παναμά και επικρατεί φρίκη. Ανάμεσα τους ήταν και μια εγκυμονούσα.

Τα θύματα βρέθηκαν σε βωμό ο οποίος ήταν αιματοβαμμένος. Είχαν βασανιστεί, ξυλοκοπηθεί και είχαν εμφανή σημάδια εμπρησμού στα σώματά τους ενώ όλοι έχασαν την ζωή τους από αιχμηρά αντικείμενα.

Η αστυνομία ανακάλυψε άλλα 14 άτομα δεμένα στην ζούγκλα, ανάμεσά τους δυο έγκυες γυναίκες αλλά και ένα παιδί.

Τις Αρχές ειδοποίησαν 3 χωρικοί, οι οποίοι ανακάλυψαν το μακελειό. Οι ερευνητές ανέφεραν πως πρόκειται για μια αίρεση η οποία είναι γνωστή ως «Το Νέο Φως του Θεού» και συχνά κάνει τελετές, όχι όμως τέτοιας βαρβαρότητας.

Τα 5 από τα πτώματα ήταν παιδιά, μια 17χρονη αλλά και μια έγκυος γυναίκα.

Φρίκη είχε σκορπίσει και η είδηση πως βίασαν, σκότωσαν και έκαψαν 27χρονη. Δολοφόνησαν τους δράστες στην αναπαράσταση του εγκλήματος!

Φρίκη και αποτροπιασμός! Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Φρίκη και αποτροπιασμός έχει προκληθεί από την είδηση ότι έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Η ινδική δικαιοσύνη καταδίκασε τη Δευτέρα έξι ινδουιστές άνδρες για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο πέρυσι ενός κοριτσιού, που ήταν μουσουλμάνα, ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε εθνοτικές ταραχές στην Ινδία.

Το δικαστήριο του Πατανκότ στη βόρεια Ινδία αθώωσε έναν έβδομο κατηγορούμενο. Ξεχωριστή δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον ενός όγδοου κατηγορούμενου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ήταν ανήλικος την εποχή του συμβάντος και θα δικαστεί ξεχωριστά.

Φρίκη! 32χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη της συντρόφου του!

Τρεις από τους κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και ένας αξιωματούχος του χωριού, κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό και φόνο και καταδικάστηκαν σε ισόβια. Τρεις άλλοι, που κατηγορούνταν για δωροδοκία και ότι κατέστρεψαν αποδεικτικά στοιχεία στη διάρκεια της έρευνας, καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Κίνητρο ο εκφοβισμός της φυλής που ανήκε το κοριτσάκι


Σύμφωνα με την έκθεση των ερευνητών, το οκτάχρονο κοριτσάκι ήταν θύμα ινδουιστών χωρικών, οι οποίοι ήθελαν να τρομοκρατίσουν τη νομαδική, μουσουλμανική φυλή στην οποία ανήκε, τους Μπακαρουάλς, προκειμένου να τους αναγκάσουν να φύγουν από την περιοχή.

Τα γεγονότα σημειώθηκαν σε νότια περιοχή του κρατιδίου Τζαμού και Κασμίρ, σε μια περιοχή όπου ζουν κυρίως ινδουιστές στο κρατίδιο αυτό όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.

«Ο βιασμός της Κάτουα», Κάτουα αποτελεί το όνομα της περιοχής όπου βρίσκεται το χωριό, θεωρήθηκε ως σύμπτωμα της εθνοτικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει υπό την ηγεσία των εθνικιστών, ινδουιστών που βρίσκονται στην εξουσία από το 2014.