Φονικό στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 51χρονο! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Φονικό στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 51χρονο! Τι συνέβη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το φονικό στην Κρήτη, και τον 51χρονο που μίλησε στον ανακριτή! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες πως ζήτησε ο ίδιος;

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο 51χρονος που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 79χρονο Κώστα Χατζάκη, στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ότι δεν ήξερε τι έκανε και μάλιστα είπε ότι τώρα έχει συνειδητοποιήσει τις πράξεις του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε συγνώμη από τους συγγενείς του θύματος για το κακό που τους έκανε. Τα μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο είναι δρακόντεια στην απολογία του για το φονικό που συντάραξε την Κρήτη και το πανελλήνιο.

Ο 51χρονος που συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οδηγήθηκε από την πλαϊνή και όχι από την κεντρική είσοδο στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, γεγονός που εξόργισε σύμφωνα με πληροφορίες τους συγγενείς του θύματος.

Και σήμερα στα Δικαστήρια βρίσκονται συγγενείς του αδικοχαμένου Κώστα Χατζάκη οι οποίοι εμφανίζονται εξοργισμένοι με τον ισχυρισμό του 51 χρονου ότι δεν θυμάται τίποτα. Ότι για όλα έφταιγε το αλκοόλ, καθώς πριν το έγκλημα είχε καταναλώσει όπως ισχυρίζεται μεγάλες ποσότητες από ρακί.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ένα ακόμη φονικό είχε συμβεί στο νησί, όπου σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς άνδρας έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς!

Πηγή: cretapost

Φονικό στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δολοφόνο!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με το φονικό στην Κρήτη και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον δολοφόνο! Τι αποκάλυψαν οι πληροφορίες;

Στη σύλληψη ενός 51χρόνου από την περιοχή του Ζαρού Ηρακλείου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος 79χρονου και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμα τεσσάρων ατόμων -μιας 65χρονης και τριών ανηλίκων- προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ το βράδυ της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ του 51χρονου με τον 79χρονο, ο πρώτος πυροβόλησε τον 79χρονο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Έπειτα πυροβόλησε προς το σπίτι του παθόντα και τραυμάτισε τη 65χρονη σύζυγο του θύματος, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 51χρονος πυροβόλησε σε ένα ακόμα σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του θύματος μέσα στο οποίο βρισκόταν τρεις ανήλικοι χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο που διαπράχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κάλυκες.

Έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ekriti.gr βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη να κοιμάται ατάραχος και μάλιστα κρατώντας το όπλο αγκαλιά

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 69 φυσίγγια και 2 μαχαίρια. Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν, καθώς όπως όλα δείχνουν ο ηλικιωμένος έχασε χθες το βράδυ για ασήμαντη αφορμή τη ζωή του.

“Ο πατέρας μου δεν τον ήξερε ούτε τον είχε ξαναδεί ποτέ του. Τον ρώτησε ο δράστης αν είναι αυτός που νοικιάζει και πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα. Ο πατέρας μου δεν του απάντησε για το ενοίκιο καθώς δεν τον αφορούσε. Τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα μου. Πρέπει να τιμωρηθεί”, δηλώνει ο γιος του θύματος Γιώργος Χατζάκης στο ekriti.gr.

Ο 50χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στις 9 το βράδυ, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, όπως λένε οι πληροφορίες. Το θύμα βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος κάνει φασαρία. Ο δράστης ζητούσε να μάθει γιατί ο ηλικιωμένος νοίκιασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του και μετά από λίγο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ έστρεψε το πιστόλι και στην 65χρονη.

Αποτέλεσμα, ο 79χρονος να χάσει τη ζωή του και η 65χρονη τραυματισμένη, να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε, από το Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό.

Τη γυναίκα, βρήκαν αιμόφυρτη δίπλα στο νεκρό σύζυγό της οι γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί, καθώς ο διαπληκτισμός που είχε προηγηθεί είχε ξεσηκώσει ολόκληρη την περιοχή. Δεν ήταν η πρώτη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, που ο καυγάς είχε ως πρωταγωνιστή τον δράστη, ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του ζευγαριού, τράπηκε σε φυγή.

Στο χωριό επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς. Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμα ένας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για το τίποτα.

Ένα ακόμη φονικό είχε συμβεί πρόσφατα στο νησί, όπου σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του!

Πηγή: eleftherostypos.gr