Πρόσφυγας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στο Λαύριο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Πρόσφυγας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στο Λαύριο!

Την γυναίκα του μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σε hotspot στο Λαύριο πρόσφυγας. Στο σημείο βρίσκονται ήδη αστυνομικές δυνάμεις.

Τι λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες;

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη δομή φιλοξενίας του Λαυρίου, όπου ένας Κούρδος πρόσφυγας φέρεται να έχει μαχαιρώσει τη σύζυγό του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας βαριά τραυματισμένη, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Η είδηση έρχεται μετά το σοκ, όταν πατέρας σκότωσε όλα τα παιδιά του.

Φρίκη στην Κόρινθο! Μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της!

Την 17χρονη κόρη της μαχαίρωσε μια μητέρα προκαλώντας φρίκη στην Κόρινθο και σε όλη την Ελλάδα!

Συνελήφθη της πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, μια 42χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 17χρονης κόρης της.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 17χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το μαχαίρι, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση, βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες συγκλόνισε η είδηση ότι μητέρα δολοφόνησε των 7 μηνών γιο της και πέταξε το άλλο της παιδί από το παράθυρο!

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στο Ηράκλειο: 22χρονη μαχαίρωσε άντρα μέρα μεσημέρι στον δρόμο!

Φρίκη επικρατεί στο Ηράκλειο Κρήτη με την είδηση πως 22χρονη κοπέλα μαχαίρωσε άντρα μέρα μεσημέρι στον δρόμο. Τι συνέβη;

το σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρει τον τραυματία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο άνδρας.

Μία γυναίκα, 22 ετών έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, σαν ύποπτη για την επίθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη ήταν που ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται, πιθανότατα, για χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Το γεγονός αυτό μας θύμισε τον 16χρονο που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του στην Αμαλιάδα.