Σοκ στην Κομοτηνή: Ενέδρα θανάτου σε 59χρονο!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σοκ στην Κομοτηνή: Ενέδρα θανάτου σε 59χρονο!

Σοκ έχει προκληθεί στην Κομοτηνή με την είδηση ενέδρας θανάτου σε 59χρονο! Τι ήταν αυτό που συνέβη ακριβώς στον άνδρα και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι στις 9.30΄το βράδυ της Τετάρτης σε έναν 59χρονο Έλληνα και τον «γάζωσαν» εν ψυχρώ με σφαίρες, μόλις εμφανίστηκε στην αυλή του σπιτιού του στην Κομοτηνή σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Το θύμα φέρεται ότι δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες από όπλο μικρού διαμετρήματος, μια από τις οποίες τον έπληξε θανάσιμα στο κεφάλι. Ο 59χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και στη σορό του θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί αν πυροβολήθηκε από ένα όπλο ή περισσότερα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από άτομα του περίγυρου του θύματος, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν το κίνητρο της δολοφονίας. Αρχικά, πάντως, την αποδίδουν σε ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών καθώς ο 59χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

Σοκ ωστόσο είχε προκληθεί και στην Πρέβεζα, με την είδηση πως πέθανε 40χρονος!

Πηγή: protothema.gr

Νέα τραγωδία στην Κομοτηνή: Βρέθηκε απανθρακωμένος 38χρονος!

Τραγωδία στην Κομοτηνή! Δυστυχώς τραγικό θάνατο είχε ένας 38χρονος άνδρας καθώς απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι στο οποίο ζούσε με τον αδερφό του τα ξημερώματα της Τρίτης..

Σύμφωνα με το inkomotini.news τα δύο αδέλφια χρησιμοποιούσαν κεριά για να βλέπουν καθώς είχε κοπεί το ρεύμα στο σπίτι τους.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 00.45 τα ξημερώματα της Τρίτης για την πυρκαγιά στη μονοκατοικία στην οδό Λαβυρίνθου 103, στην Κομοτηνή.

Δυστυχώς έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής!

Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα που εντόπισαν νεκρό στο εσωτερικό του σπιτιού τον 38χρονο, ενώ η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το οίκημα.

Ανάκριση για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγίας διεξάγει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Νέα τραγωδία στην Κομοτηνή: Βρέθηκε απανθρακωμένος 38χρονος!