Πειραιάς: Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό

Συνελήφθη ο δράστης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πειραιάς: Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό

Αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στον Πειραιά με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ένας εμπλεκόμενος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, πιθανώς άστεγους. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία που έσπευσε στο συμβάν και κρατείται από τις Αρχές. Βρέθηκε σε σκουπιδότοπο νεκρό βρέφος.

Θρίλερ στις Σέρρες - Εντοπίστηκε νεκρός στρατιωτικός

Ένας στρατιωτικός βρέθηκε νεκρός στη Σκοτούσσα Σερρών, γύρω στις 15:00, το μεσημέρι της Δευτέρας. Τι λένε οι πληροφορίες για την τραγωδία;

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άνδρες της Ασφάλειας Σερρών έφτασαν επί τόπου, ενώ αναμένεται και ο ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να εξετάσει τη σορό. Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Θρίλερ επικράτησε και στο Λουτράκι με τη δολοφονία 45χρονης.

Οι νέες πληροφορίες:

To σώμα του νεκρού ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ όλα τα τζάμια του σπιτιού όπου διέμενε είχαν σπάσει. Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο άτυχος άνδρας, ενώ αναμένεται έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν το θύμα είχε βγάλει εκτός στρατοπέδου τυχόν εύφλεκτα υλικά.

Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε άντρας στον Παρνασσό!

Ένας 49χρονος άνδρας από την Πολύδροσο (Σουβάλα) Φωκίδας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) σε περιοχή του Παρνασσού όπου είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάρει το πρωί το αγροτικό του για να μεταβεί στην περιοχή, ωστόσο επειδή αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του ανησύχησαν και βγήκαν να τον ψάξουν.

Δυστυχώς οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν, καθώς ο άνθρωπός τους βρέθηκε νεκρός πλησίον του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με την αστυνομία που εξέτασε το χώρο, αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια ή κάποιο θανατηφόρο ατύχημα και όλα δείχνουν ότι ο 49χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr. Νεκρός και ένας άντρας στην Λακωνία!