Μάνη: Νεκρός και ο πατέρας του 44χρονου που δολοφόνησε την γυναίκα του

Δίχως τέλος η τραγωδία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάνη: Νεκρός και ο πατέρας του 44χρονου που δολοφόνησε την γυναίκα του

Δεν έχει τέλος η οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του 44χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Μάνη, μπροστά στην 15χρονη κόρη του ζευγαριού.

Ο πατέρας του συζυγοκτόνου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ύστερα από τροχαίο που είχε με μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ηλικιωμένος άντρας είχε πριν από λίγες ημέρες ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Το όχημα ανετράπη και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Στο πλευρό του στο νοσοκομείο βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς του. Θρίλερ και στη Αμοργό με τον 49χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος στη δουλειά του!

Πηγή: protothema.gr

Ρέντι: Νεκρή η σύζυγος αστυνομικού μετά από εκπυρσοκρότηση ενός υπηρεσιακού όπλου

Νεκρή από το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού συζύγου της έπεσε μια γυναίκα στου Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο όπλο είχε μείνει μία σφαίρα πριν την ασφάλισή του. Η σφαίρα που υπήρχε στη θαλάμη τραυμάτισε θανάσιμα τη 41χρονη γυναίκα του ανθυπαστυνόμου, τη στιγμή που ο ένστολος επιχειρούσε να ασφαλίσει το όπλο.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, κατά την ασφάλιση του όπλου στη θήκη του, μένει πάντα μία σφαίρα στη θαλάμη. Αυτή τη φορά συνέβη η τραγωδία για τη 41χρονη γυναίκα και την οικογένειά της. Πτώμα άνδρα βρέθηκε στην Κρήτη!

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος στα Χανιά: Νεκρός κατέληξε 72χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά με εναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από πτώση από μπαλκόνι.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9, στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και το γιατρό να διαπιστώνουν απλώς το θάνατό του.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία η οποία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, εάν δηλαδή ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή σε αυτοκτονία. Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε παραλία στην Κρήτη!

Πηγή: protothema.gr