Φονικό στα Γλυκά Νερά: Στο στόχαστρο 30 σεσημασμένοι κακοποιοί

Στη μεζονέτα οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φονικό στα Γλυκά Νερά: Στο στόχαστρο 30 σεσημασμένοι κακοποιοί

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, με την κηδεία της Κάρολαιν να πραγματοποείται την Παρασκευή.

Στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Όπως μετέδωσε απόψε το Mega oι Αρχές από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για ανάλυση 12 περιστατικά.

Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο για το που βρισκόταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ένα ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι, που άλλαξαν μια για πάντα τις ζωές του 32χρονου πιλότου και της κόρης του σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολίνα, να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Από τις Αρχές αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.

Φονικό στα Γλυκά Νερά

«Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια του συζύγου της Κάρολαιν

Πραγματοποιήθηκε στην Αλόννησο, η κηδεία της νεαρής Κάρολαιν που δολοφονήθηκε από ληστές που μπήκαν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Στη κηδεία της βρέθηκαν άνθρωποι από όλο το νησί για να πουν το τελευταίο αντίο στην μητέρα που ξεψύχησε με τόσο άδικο τρόπο. Ο σύζυγός της, έχοντας στην αγκαλιά του το μωρό, είπε μερικά λόγια για την αγαπημένη του, χαρακτηρίζοντάς την ως την «χαρά της ζωής».

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…», ήταν τα σπαρακτικά λόγια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν.