Φονικό Γλυκά Νερά: Στα χέρια της αστυνομίας άνδρας που προσπάθησε να διαφύγει από την Ελλάδα

Η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι ενδέχεται να σχετίζεται με το στυγερό έγκλημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φονικό Γλυκά Νερά: Στα χέρια της αστυνομίας άνδρας που προσπάθησε να διαφύγει από την Ελλάδα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ύποπτος άνδρας που επιχείρησε να διαφύγει από την Ελλάδα και να περάσει στη Βουλγαρία, καθώς η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι ενδέχεται να σχετίζεται με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Οι πληροφορίες για τον άνδρα που βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ για το φονικό στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, έχει προσαχθεί ένας Γεωργιανός, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος επιχείρησε να περάσει από τον Έβρο στη Βουλγαρία έχοντας στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο. Ο άνδρας είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών καθώς φαίνεται να είχε συμμετοχή σε μια ιδιαιτέρως σκληρή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Πικέρμι, πριν από λίγους μήνες.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, ο Γεωργιανός φαίνεται πως ταιριάζει και στην περιγραφή του «κοντού δράστη» που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύζυγος της Καρολάιν.

Στον Έβρο μεταβαίνει κλιμάκιο αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα και να τον ανακρίνει η ειδική ομάδα που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Ήμουν τυχερός που με αγάπησες»

Πραγματοποιήθηκε στην Αλόννησο, η κηδεία της νεαρής Κάρολαιν που δολοφονήθηκε από ληστές που μπήκαν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Στη κηδεία της βρέθηκαν άνθρωποι από όλο το νησί για να πουν το τελευταίο αντίο στην μητέρα που ξεψύχησε με τόσο άδικο τρόπο. Ο σύζυγός της, έχοντας στην αγκαλιά του το μωρό, είπε μερικά λόγια για την αγαπημένη του, χαρακτηρίζοντάς την ως την «χαρά της ζωής».

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…», ήταν τα σπαρακτικά λόγια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν.