Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο 32χρονος πιλότος για την κατάθεση της ψυχολόγου τους

«Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο 32χρονος πιλότος για την κατάθεση της ψυχολόγου τους

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο 23χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Κάρολαιν μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ίδιος απάντησε για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση της ληστείας στα Γλυκά Νερά -δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο-.

Απάντηση για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση της ληστείας και δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έδωσε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο 32χρονος πιλότος.

Ο σύζυγος της Καρολάιν ανέφερε πως πήγαινε με τη σύζυγό του στην συγκεκριμένη ψυχολόγο για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Οι δηλώσεις του 32χρονου πιλότου

«Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας.

Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

Στη φυλακή ο Γεωργιανός

To δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 43χρονος Γεωργιανός ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και για τον φόνο της 20χρονης Κάρολαιν.

Θυμίζουμε ότι συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, από τους Κήπους του Έβρου λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας για την στυγερή δολοφονία αν και ο ίδιος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του, την ώρα που υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή στο ειδεχθές έγκλημα.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για την ληστεία στο Πικέρμι , ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του την 11η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου, Δημήτρη Μπαλτζόγλου ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι.

«Υπάρχουν στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια τα οποία αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του σε αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.