Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό πάνω στην νεκρή Καρολάιν

«Η εικόνα που θα μου μείνει χαραγμένη είναι το μωρό να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό πάνω στην νεκρή Καρολάιν

Στο κανάλι της Ελληνικής Αστυνομίας στο YouTube αναρτήθηκε η περιγραφή του αστυνομικού που βρήκε νεκρή την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και πάνω στο άψυχο σώμα της να βρίσκεται το μωρό της.

Η ανατριχιαστική επιγραφή του Αστυνομικού από τα Γλυκά Νερά

«Η πρώτη μου σκέψη όταν είδα το παιδί ήταν… δεν ήταν σκέψη. Ήταν μια κατάρρευση συναισθηματική. Όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο.

Ήταν γύρω στις 6:15 και λάβαμε μια κλήση από ένα άτομο που καλούσε σε βοήθεια. Για εμάς ήταν μια συνήθης κλήση, αλλά εκείνη την ημέρα ήταν κάτι διαφορετικό. Φτάσαμε άμεσα στο σημείο, σε 4 λεπτά. Μια γειτόνισσα είχε τον σύζυγο στο τηλέφωνο και μας καλούσε σε βοήθεια και να σπάσουμε την πόρτα.

Μπαίνουμε στο υπόγειο από το παραβιασμένο παράθυρο. Κατόπιν ανεβήκαμε στο ισόγειο και εκεί είδαμε το σπιτάκι του σκύλου άδειο. Όταν στρίψαμε είδαμε τον σκύλο κρεμασμένο και κρεμόταν από την κουπαστή της σκάλας. Εκεί πλέον καταλάβαμε ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει… Μετά ανεβήκαμε στη σοφίτα και αμέσως διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή στο κρεβάτι μπρούμυτα.

Πάνω στο κρεβάτι ήταν το μωρό της, ακούμπαγε την μάνα του, κάτω δεμένος ήταν ο σύζυγός…. Εγώ ασχολήθηκα με την νεκρή και κατόπιν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου και επειδή ήταν μόνο με την πάνα το σκέπασα με την κουβερτούλα του. Το μωρό το κράταγα στην αγκαλιά μου μισή ώρα. Μπήκαμε στο περιπολικό να ζεσταθεί μέχρι να έρθουν οι συγγενείς του… Η εικόνα που θα μου μείνει χαραγμένη είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του», είπε ο 40 χρόνος αστυνομικός. Ωστόσο, γιατί το κινητό του 32χρονου βρέθηκε δίπλα του;

Μετακομίζει από το σπίτι που έμενε στα Γλυκά Νερά με την Καρολάιν ο πιλότος με το μωρό του

Αποφάσισε να μετακομίσει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά που σημειώθηκε η ασύλληπτη τραγωδία με την Καρολάιν να δολοφονείται, ο σύζυγος της μαζί με το 11 μηνών μωρό τους.

Ο 32χρονος πιλότος επέστρεψε την Δευτέρα στο σπίτι της τραγωδίας, προκειμένου να επιτρέψει την είσοδο σε συνεργείο καθαρισμού και να μαζέψει κάποια πράγματα. Ο ίδιος φαίνεται πως φεύγει οριστικά καιθα μετακομίσει σε άλλο σπίτι

Να αναφέρουμε πως οι έρευνες δείχνουν να έχουν επικεντρωθεί τελευταία στον εντοπισμό δειγμάτων DNA που είναι πιθανό να άφησαν οι κακοποιοί σε 10 με 20 αντικείμενα και χώρους στο σπίτι, όπου η ΕΛΑΣ πιθανολογεί ότι άγγιξαν ή πέρασαν οι δράστες την ώρα της ληστείας και του εγκλήματος της 20χρονης μητέρας.

Γλυκά Νερά δολοφόνοι