Φονικό Γλυκά Νερά: «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν έχει πτυχίο, ούτε άδεια! Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα»

Εξελίξεις με την ψυχολόγο της Καρολάιν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φονικό Γλυκά Νερά: «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν έχει πτυχίο, ούτε άδεια! Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα»

Για την Ελένη Μυλωνοπούλου, τη γυναίκα που εμφανίστηκε δημόσια ως η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που βρήκε φριχτό θάνατο στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, Βάσω Μπουκουβάλα.

«Μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα», τόνισε στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψυχολόγος η κ. Μυλωνοπούλου «παραβίασε το ιατρικό απόρρητο», για αυτό και της ζητήθηκε να προσκομίσει το πτυχίο της. «Με το εξώδικο που μας έστειλε αποδεικνύεται περίτρανα, ότι δεν είναι ψυχολόγος», ανέφερε.

«Αποκάλυψε δημόσια τι της είχε εμπιστευτεί η κοπέλα, στις συνεδρίες που έκανε μαζί της, αυτό απαγορεύεται. Απαγορεύεται και από τον κώδικα δεοντολογίας τον ελληνικό και από τον ευρωπαϊκό. Δεν έχει καμία σημασία που η κοπέλα δεν ζει. Ο ψυχολόγος μπορεί να ενημερώσει μόνο τον εισαγγελέα. Είναι παραβίαση του επαγγελματικού απορρήτου», είπε.

«Δεν έχει πτυχίο, δεν έχει άδεια ασκήσεως. Εμφανίζεται αυτόκλητη. Διηγείται τι της είχε εμπιστευτεί η κοπέλα. Απαγορεύεται ο ψυχολόγος να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του» επισήμανε.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Ληστεία «καρμπόν» στο σπίτι συναδέλφου του πιλότου

Νέα στοιχεία γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προέκυψαν από τη χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μιας και βγήκε στη δημοσιότητα η μία αντίστοιχη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι του εκπαιδευτή του συζύγου της Κάρολαιν.

Την ίδια στιγμή, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο αλλάζει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, η εκπομπή Φως στο Τούνελ παρουσίασε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ένα σκούρο αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή της ληστείας, πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο ρόλος της ψυχολόγου της κοπέλας.

Ο κάτοχός του δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές και το νέο αυτό βίντεο θεωρείται σημαντικό για τις έρευνες. Ο οδηγός του σκούρου αυτοκινήτου αποφεύγει την Αττική Οδό με τις κάμερες ασφαλείας και απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε ένας πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν ο οποίος αποκάλυψε πως και ο ίδιος με την οικογένεια του έχουν πέσει θύματα παρόμοιας ληστείας μέσα στο σπίτι τους. Μάλιστα όπως υποστήριξε ένας από τους δράστες μοιάζει να είναι ο ίδιος ο «κοντός» που σκότωσε την Καρολάιν.

Ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας και η σύζυγός του, έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων. Το modus operandi των τριών κακοποιών ήταν ίδιο με αυτό των ληστών στα Γλυκά Νερά.

Σοκαρισμένοι οι δύο φίλοι και πιλότοι, διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Ήταν γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές. Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών, ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων. Δεν άφησαν ίχνη DNA και αποτυπώματα και στα δύο σπίτια. Ο εκπαιδευτής δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μπάμπης, σύζυγος της Καρολάιν, δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε. «Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.