Γλυκά Νερά: Το Φως στο Τούνελ «ξεσκέπασε» την αλήθεια - Το μοτίβο που ακολούθησε

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Το Φως στο Τούνελ «ξεσκέπασε» την αλήθεια - Το μοτίβο που ακολούθησε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έχουν σημειωθεί αναφορικά με τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά, τον οποίο όπως φαίνεται είχε ήδη υποψιαστεί η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το Φως στο Τούνελ.

Η παρουσιάστρια του Alpha όλο αυτόν τον καιρό προσπαθούσε μέσα από την εκπομπή της να βρει τους ληστές που μπήκαν στην κατοικία στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την Καρολάιν.

Ο πιλότος χθες τελικά παραδέχτηκε το έγκλημά του και ομολόγησε πως ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στη ζωή της 20χρονης αλλά και του σκύλου τους.

Παρόλο που η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έριξε αυλαία την προηγούμενη εβδομάδα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να επιστρέψει στις οθόνες μας με μια έκτακτη εκπομπή, με αφορμή την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η εκπομπή επιστρέφει λοιπόν την Παρασκευή 18 Ιουνίου και πρόκειται να παρουσιαστεί όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης καθώς και οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη.

Να υπενθυμίσουμε, στη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, η παρουσιάστρια μίλησε για την ακύρωση της συνάντησης που είχε με τον σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως το μωρό ήταν αδιάθετο και δεν βρέθηκαν ποτέ με την παρουσιάστρια από κοντά.

Φυσικά, όλοι απόρησαν για τον γλυκό τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια δικαιολόγησε την απόφαση αυτή του Αναγνωστόπουλου, χωρίς να παρατηρήσουν το μοτίβο που ακολουθεί η παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, τις φορές που η ίδια φαίνεται να μιλάει ήρεμα και να στηρίζει τους ενόχους, είναι οι φορές που η ίδια γνωρίζει την αλήθεια και προσπαθεί να καλύψει τις έρευνες των αρχών, χωρίς να προδώσει την εξέλιξη των ερευνών.

Τα πρώτα λόγια του πιλότου μετά την ομολογία του

Μετανιωμένος για την πράξη του φέρεται πως δήλωσε ο πιλότος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά, ενώ στη συνέχεια, το έκανε να φανεί σαν μία καλοστημένη ληστεία.

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έκανε στα Γλυκά Νερά και ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί όπως αποκάλυψε ο τελευταίος, του είπε πως έχει μετανιώσει τόσο για το έγκλημα που διέπραξε όσο και για τη μετέπειτα στάση του. Όταν εμφανιζόταν ως θύμα αδίστακτων ληστών, που σκότωσαν τη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί τους.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του νεαρού πιλότου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές , αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.