Γλυκά Νερά: Το δημόσιο ξέσπασμα της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ - «Θανατική ποινή στο ανθρωπόμορφο κτήνος»

«Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει και η δικαίωση του αδερφού μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Το δημόσιο ξέσπασμα της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ - «Θανατική ποινή στο ανθρωπόμορφο κτήνος»

Με αφορμή την αποκάλυψη πως ο σύζυγος της Καρολάιν ήταν τελικά ο δολοφόνος της, η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε σε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση.

Μπορεί η υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου να συνεχίζει να μένει ανεξιχνίαστη, ωστόσο αυτή στα Γλυκά Νερά έφτασε στο τέλος της, μιας και ο Μπαμπής Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τις πράξεις του.

Η ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Καραϊβά

«Καρολάιν κοριτσάκι μου απόψε δικαιώθηκες ψυχή μου, να ησυχάσει η ψυχούλα σου. Θανατική ποινή στο ανθρωπόμορφο κτήνος. Αίσχος.

Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει και η δικαίωση του αδερφού μού Γιώργου Καραϊβάζ, για να ησυχάσει και του Γιώργου μου η ψυχούλα. Θάνατος στους δολοφόνους που σκοτώνουν και αφαιρούνε αθώες ψυχές».

Γλυκά Νερά το δημόσιο ξέσπασμα της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ

Στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε πριν λίγη ώρα ο 2χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

Ψύχραιμος, με το κεφάλι ψηλά και αμίλητος, με λευκό αλεξίσφαρο και μάσκα, οδηγείται τώρα στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σε βάρος του και ακολούθως αναμένεται να πάει στον ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσει -και θα λάβει- κατά τα προβλεπόμενα προθεσμία για να απολογηθεί για τα δύο κακουργήματα και τα δύο πλημμελήματα που τον βαρύνουν.

Ο δράστης ήταν αμίλητος, ψύχραιμος ενώ ακόμη και οι υπάλληλοι των δικαστηρίων είχαν βγει στα παράθυρα των κτιρίων της Ευελπίδων για να δουν τη μεταγωγή του, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος, αλλά και του αποτροπιασμού της κοινής γνώμης για την πράξη του και το θέατρο που έπαιζε μέχρι την ομολογία του.

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει ότι θέλει την παραδειγματική τιμωρία του.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι «συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν» ενώ η προσωπική του εκτίμηση είναι πως ο εντολέας του «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του.