Γλυκά Νερά: Οι τρεις λέξεις που είπε ο πιλότος στις κάμερες μετά την απολογία του

Αφού αποφασίστηκε προφυλακιστέος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Οι τρεις λέξεις που είπε ο πιλότος στις κάμερες μετά την απολογία του

Μετά την πολύωρη απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την απόφαση να προφυλακιστεί καταλαβαίνετε πως οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του.

Τι είπε στις κάμερες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του εισαγγελέα, ο 33χρονος πιλότος γύρισε προς τους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν έχει να πει κάτι: «Μια μεγάλη συγγνώμη παιδιά».

Το πρώτο βράδυ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην φυλακή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν ήταν μόνος του στο κελί. Μαζί του θα βρίσκονται άλλοι τρεις κρατούμενοι: Ο ένας είναι σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ο δεύτερος για λαθρεμπόριο και ο τρίτος επίσης για ναρκωτικά.

Το κελί του 33χρονου είναι κοντά σε αυτό, όπου κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται «ήσυχη» και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο «σκληρές» πτέρυγες. Ένας ακόμα λόγος που ο συζυγοκτόνος θα μπει στη συγκεκριμένη πτέρυγα είναι οι απειλές από τους ποινικούς, οι οποίοι φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα ότι τον περιμένουν στις φυλακές.

Ο Αναγνωστόπουλος έκανε τεστ κορονoϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό και έτσι δεν χρειάστηκε να μπει σε 14μερη καραντίνα, ενώ ως νέος κρατούμενος θα περάσει την καθιερωμένη συνέντευξη, είτε με την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, είτε με τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού ιδρύματος, ενδεχομένως σήμερα Τετάρτη.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των φυλακών και θα προαυλίζεται κανονικά με όλους τους υπόλοιπους κρατούμενους της συγκεκριμένης πτέρυγας. O λόγος που επέλεξαν την 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού είναι ώστε να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα του 33χρονου συζυγοκτόνου.