Γλυκά Νερά: Οι 3 διαφορετικές εκδοχές του Μπάμπη για το πως δολοφόνησε την Καρολάιν

Άλλα έλεγε εχθές, άλλα προχθές, άλλα παρά προχθές...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Οι 3 διαφορετικές εκδοχές του Μπάμπη για το πως δολοφόνησε την Καρολάιν

Ενώ ο Μπάμπης συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ακόμα και μέσα από το κελί, σε δίλημμα βρίσκεται η κοινή γνώμη για το τι πραγματικά συνέβη το πρωί τις 11/5 καθώς ο ίδιος έχει δώσει τρεις διαφορετικές εκδοχές προσπαθώντας - δυστυχώς - προφανώς να "ελαφρύνει" λίγο την κατάσταση που τον βαραίνει.

Αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς ότι την πήρε αγκαλιά και την πίεσε, στη συνέχεια ότι είχε ανέβει πάνω της ενώ στον ανακριτή ότι έγειρε δίπλα της.

Πώς ο Μπάμπης δολοφόνησε την Καρολάιν εκδοχή 1η

Στις 16:40 το απόγευμα της 17ης Ιουνίου, όταν κάθεται απέναντι από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και έχοντας αντιληφθεί ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, ομολογεί για πρώτη φορά το έγκλημα και δίνει την πρώτη περιγραφή για τον τρόπο με τον οποίο έκοψε την ανάσα της Καρολάιν.

“Η Caroline κοιμόταν. Για να μην την τρομάξω, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά…Η Caroline ήταν μπρούμυτα στο κρεβάτι και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι.

Ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Η Caroline συνέχισε να τινάζεται και εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει και να την πείσω να κοιμηθούμε και οι τρεις μαζί στο κρεβάτι. Κάποια στιγμή, όπως τιναζόταν, το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι, εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Caroline σταμάτησε να κουνιέται.”

Πώς ο Μπάμπης δολοφόνησε την Καρολάιν εκδοχή 2η

Σχεδόν 12 ώρες αργότερα στις 03:00 τα ξημερώματα ο πιλότος καταθέτει εκ νέου στους αστυνομικούς και δίνει μια διαφορετική εκδοχή της σκηνής του εγκλήματος. Ο 33χρονος επιχειρεί ξανά να εμφανίσει το θύμα του ως επιθετικό ωστόσο σε αυτή την κατάθεση τοποθετεί τον εαυτό του σε διαφορετική θέση και αποκαλύπτει για πρώτη φορά οτι μιλάει στο θύμα του που παλεύει να ζήσει

“Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: «Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις». Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κανα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Caroline είχε σταματήσει να κουνιέται.

Πώς ο Μπάμπης δολοφόνησε την Καρολάιν εκδοχή 3η

Ενώπιον του ανακριτή αλλά και του εισαγγελέα ο 33χρονος επιχείρησε να δώσει μια πιο απλή εκδοχή. Προσπαθώντας ξανά να σώσει τον εαυτό του, υποστήριξε πως έγειρε πάνω στην Καρολάιν για να ξαπλώσει και όπως ήταν εκείνη μπρούμυτα τη σκότωσε.

Η σπασμένη πόρτα της σοφίτας μαρτυρά έντονες λογομαχίες μεταξύ του ζευγαριού, που δεν αποκλείεται να είχαν και βίαια ξεσπάσματα.

Οι τρεις διαφορετικές εκδοχές που δίνει ο καθ’ομολογία δολοφόνος δείχνουν περίτρανα πως ακόμα και μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος δεν δίνει πειστικές απαντήσεις και ακριβή περιγραφή των όσων έκανε τη μοιραία νύχτα στα Γλυκά Νερά.

"Τίναξε τα μυαλά του για τον Μπάμπη τον φονιά;"

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη! Από το πρωί της Τετάρτης σας έχουμε αποκαλύψει πως στην Αστυνομία εξετάζουν το κατά πόσο μπορούν να συνδέονται οι δύο υποθέσεις!

Την ίδια ώρα έρχεται το πρωτοσέλιδο του Μακελειού, ιδιοκτησίας του Στέφανου Χίου, να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις!

Δείτε το πρωτοσέλιδο εδώ!