Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Είναι η πρώτη υπόθεση που θα εξεταστεί με βάση τον νέο νόμο της συνεπιμέλειας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Τις εξελίξεις για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, μετά την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετέφερε η εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Αύριο 28/6 αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την τύχη της, την ώρα που οι γονείς της 20χρονης έχουν ζητήσει αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού, ενώ αίτημα έχουν κάνει και οι γονείς του Μπάμπη.

Σύμφωνα με τη νομικό που μίλησε στην εκπομπή, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι η πρώτη που θα εξεταστεί με βάση τον νέο νόμο της συνεπιμέλειας. Ενώ, η οικογένεια του πιλότου ζητά από κοινού επιμέλεια.

«Ένα παιδί που θα πρέπει να υπακούσει σε δύο οικογενειακά καθεστώτα ανά έξι μήνες θα έχει πρόβλημα», ειπώθηκε στην εκπομπή.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν στον γάμο της Καρολάιν - Μπάμπη προχωρά η Daily Mail. Έφερε στο φως το κρυφό ημερολόγιο της 20χρονης που έγραψε τα όσα ένιωθε για τον καθ' ομολογία δολοφόνο της.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, το ημερολόγιο βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Γλυκά Νερά κρυφό ημερολόγιο Καρολάιν

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ...»: Ο «Mal... Antras Mou ('My W***** Husband')» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ...» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία, για την οποία και υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την επιμέλεια της.