Γλυκά Νερά: Έτσι αντέδρασε ο Μπάμπης για την απόφαση της επιμέλειας της Λυδίας

Η οικογένεια της Κάρολαιν είναι αυτή τελικά που την αναλαμβάνει προσωρινά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Έτσι αντέδρασε ο Μπάμπης για την απόφαση της επιμέλειας της Λυδίας

Η επιμέλεια της μικρής Λυδία ανατέθηκε προσωρινά στην οικογένεια της Καρολάιν, με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Από τον 33χρονο πατέρα της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνήγορο 33χρονου, ο πιλότος αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια του παιδιού.«Προφανώς υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων.

Το μοναδικό που λέει ο εντολέας μου είναι ‘το καλύτερο δυνατό για το τέκνο μου. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και αυτή και μόνο θα κρίνει ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες, πώς πρέπει να είναι η επιμέλεια και πώς πρέπει να είναι η επικοινωνία για αυτό».

Σχετικά με τη διαδικασία, ο 33χρονος πιλότος αρνείται όσα έχει αναφέρει η συνήγορος πολιτικής αγωγής, αναφορικά με τη διαδικασία της κηδείας.

Ο πιλότος αρνείται ότι ζήτησε λεφτά για το φέρετρο της γυναίκας του από τη μητέρα της, όπως έχει αναφερθεί, ενώ αρνείται και τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται από την πολιτική αγωγή. Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, ούτε το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν που αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ της η Daily Mail, είναι στοιχείο της δικογραφίας.

«Δεν αναφέρεται πουθενά στη δικογραφία αυτό που η Daily Mail έβγαλε για το κρυφό ημερολόγιο. Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε ερωτηθεί ο εντολέας μου, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ». Ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο προσκομιστεί στο επίπεδο της ανάκρισης, θα απαντηθεί από τον 33χρονο πιλότο σε νέα απολογία.

Τι είχε μάθει ο Μπάμπης λίγο πριν ομολογήσει την δολοφονία της Καρολάιν;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Τι είχε μάθει ο Μπάμπης για το οικόπεδο που είχαν αγοράσει με την Καρολάιν στο Πικέρμι;

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή T-Live η δημοσιογράφος Έφη Κουλοχέρη, ο πιλότος πληροφορήθηκε μία εβδομάδα πριν ομολογήσει την δολοφονία της ότι στο εν λόγω οικόπεδο δε μπορούσε να κτιστεί σπίτι. Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά σε ρέμα, κάτι που δε γνώριζε όταν υπέγραψε το συμβόλαιο αγοραπωλησίας.

Για να χτιστεί, πρέπει να οριοθετηθεί το ρέμα. Αυτή η διαδικασία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αρκετά χρονοβόρα, καθώς απαιτούνται ενέργειες από υπηρεσίες του Δημοσίου. Ενώ, σίγουρα ήδη θα έμαθε που δόθηκε η επιμέλεια της κόρης του.

Να σημειώσουμε πως, λίγες ημέρες μετά την κηδεία της Καρολάιν, ο Μπάμπης συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες, ενώ μαζί του είχε πάει και ο πατέρας του.

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν δεν το πίστευαν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε και εκείνος απάντησε με θράσος πως "ήταν επιθυμία της Καρολάιν".