Γλυκά Νερά: Η αλλαγή στο Facebook της Καρολάιν

Λίγο μετά αφότου η οικογένεια πήρε την μικρή Λυδία στα χέρια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Η αλλαγή στο Facebook της Καρολάιν

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η μητέρα του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου παρέδωσε την μικρή Λυδία στα χέρια της οικογένειας της Καρολάιν - δείτε εδώ φωτογραφίες. Λίγο μετά παρατηρήσαμε μια αλλαγή στο προφίλ της 20χρονης στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook.

Το προφίλ της Καρολάιν

Συγκεκριμένα, όποιος επισκέπτεται το προφίλ της 20χρονης βλέπει πλέον τη φράση «Εις μνήμην», ενώ υπάρχει και ένα κειμενάκι στο οποίο γράφεται: «Στην μνήμη της Caroline Crourch. Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν την Caroline, θα βρουν παρηγοριά πηγαίνοντας στο προφίλ της για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή της».

Εδώ να τονίσουμε πως οι χρήστες του Facebook, μπορούν να ορίσουν κάποιον άνθρωπο σε περίπτωση θανάτου, προκειμένου να διαχειριστεί τον λογαριασμό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω ένδειξη «εις μνήμην» παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, πολλές εβδομάδες μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

 Γλυκά Νερά Καρολάιν

Εκτός εαυτού ο πατέρας της Καρολάιν με τον πιλότο

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Sun και για τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή. Όπως επισήμανε, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο όπου διαμένουν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο 78χρονος δήλωσε επίσης εχθές στην εφημερίδα ότι πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όπως εξήγησε, η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε αυτού του είδους τις παράνομες δραστηριότητες.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι με χθεσινή απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων, η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του βρέφους του ζευγαριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη μητέρα του, δόθηκε στη μητέρα της Καρολάιν και του συζύγου της.