Γλυκά Νερά - Στεφανίδου για Μπάμπη: «Μπορεί να έχει και φωτεινή πλευρά»

Η δήλωση μετά την προβολή βίντεο του πιλότου μέσα από την φυλακή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - Στεφανίδου για Μπάμπη: «Μπορεί να έχει και φωτεινή πλευρά»

Η Τατιάνα Στεφανίδου για ακόμη μια ημέρα, ασχολήθηκε με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, σχολίασε τη σκηνή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή να βάζει νερό στα γατάκια.

Μετά λοιπόν την προβολή του εν λόγω βίντεο, ξεκίνησε να αναρωτιέται μήπως ο γυναικοκτόνος τα κάνει όλα αυτά για τις κάμερες και στη συνέχεια να θέτει κάποια ερωτήματα για τον ψυχισμό του καθ'ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν.

«Μήπως τελικά ο Μπάμπης είναι και λίγο φιλόζωος;» και «Μήπως τελικά ο Μπάμπης έχει δύο πλευρές… τη σκοτεινή και τη φωτεινή;», είναι τα ερωτήματα που έθεσε η παρουσιάστρια.

Επίσης, η Τατιάνα Στεφανίδου εξήγησε πως «όταν κάποιος μπαίνει στη φυλακή είναι απαραίτητο να αναπτύξει τέτοιες ασχολίες, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χάσει το μυαλό του».

3 τα τηλεφωνήματα που έκανε ο Μπάμπης αφού έπνιξε την Καρολάιν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου λοιπόν, ο 33χρονος κατηγορούμενος χρειάστηκε ακριβώς δύο ώρες από την στιγμή που έπνιξε την Καρολάιν, για να θανατώσει τον σκύλο, να ληστεία, να βάλει τη μικρή Λυδία δίπλα στη νεκρή μαμά της, να δεθεί και να αρχίσει να καλεί την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα:

  • στις 04:11 σκότωσε την Καρολάιν
  • στις 6:12:59 ο δράστης κάλεσε για πρώτη φορά το 100, υποτίθεται με τη μύτη.

Εκτός όμως από τη γειτόνισσα, ο πιλότος κάλεσε και σε ένα άλλο τηλέφωνο που είναι εταιρικό.

Υποτίθεται είναι δεμένος και έχει την άνεση να καλεί το 100, τη γειτόνισσα και ένα εταιρικό τηλέφωνο. Oι αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της εταιρίας στην οποία κάλεσε ο πιλότος και μένει να δούμε ποια είναι η «σχέση» του κατηγορουμένου με αυτό τον αριθμό.

Όταν έφτασε η αστυνομία ,άρχισε να παρουσιάζει το σενάριο που είχε στήσει. Κάλεσε εκ νέου τη γειτόνισσα κι έναν σταθερό αριθμό. Η είδηση είχε γίνει ήδη γνωστή και οι φίλοι του, αγνοώντας ότι είναι αυτός ο δολοφόνος, του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης.

Το πρώτο, το οποίο έλαβε στις 8:31:51, ήταν γραμμένο στα αγγλικά κι έλεγε: «Έχεις την υποστήριξή μας. Ό,τι χρειαστείς να μας το πεις».

Το δεύτερο μήνυμα, το έλαβε, στις 8 :53 :09. «Φίλε μου ό,τι θέλεις είμαι εδώ! Δύναμη εύχομαι αδερφέ μου, σε αγαπάμε και είμαστε μαζί σου» έγραφε.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήξεραν πως έστελναν μήνυμα στον δολοφόνο της Καρολάιν.