Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει ο πατέρας της Κάρολαιν - «Ήταν δειλός, την σκότωσε όσο κοιμόταν»

«Η κόρη μου ήταν ένα έξυπνο κορίτσι και ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει ο πατέρας της Κάρολαιν - «Ήταν δειλός, την σκότωσε όσο κοιμόταν»

Μετά την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στο Live News για τη νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας και απάντησε στις υπόνοιες που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο ίδιος ζητά απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του, ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

Οι δηλώσεις του πατέρα της Κάρολαιν

Αναφορικά με την εγγονή του, Λυδία, είπε: «Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της.

Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός.

Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε».

«Ο δολοφόνος της Καρολάιν γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα»

Ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος αποκαλύπτει στο protothema.gr το μυστικό και καλά οργανωμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την μεταφορά του δολοφόνου της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου και ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που την είχε σκοτώσει: «Δεν έχω δει καλύτερο ηθοποιό. Ήταν χαμογελαστός , σαν να πήγαινε σε κρουαζιέρα», είπε για τον δολοφόνο, τον οποίο μετέφερε με σκάφος από την Αλοννησο στη Σκιάθο.

Ο Δημήτρης Άνθιμος εργάζεται στο “Natura Boutique Hotel” στη Γλώσσα Σκοπέλου και μαζί με ανθρώπους του ξενοδοχείου έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιχειρήσεις διάσωσης με τα πλωτά μέσα που διαθέτει η μονάδα. Αυτή τη φορά που οι άνθρωποι του “Natura” δεν ειδοποιήθηκαν για να βοηθήσουν προκειμένου να βγάλουν κάποιον άνθρωπο από τη θάλασσα αλλά να λάβουν μέρος σε μια μυστική και πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας.

Τους ζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές να σπεύσουν άμεσα στην Αλόννησο, συγκεκριμένα στο λιμανάκι Βότση, μετά το κεντρικό λιμάνι του νησιού, για να παραλάβουν VIP πρόσωπο με σκοπό να το μεταφέρουν στην Σκιάθο. Τόσο ο Δημήτρης Άνθιμος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος δεν γνώριζαν ούτε την ταυτότητα του συγκεκριμένου προσώπου, ούτε τον τελικό προορισμό, το εμπορικό λιμανάκι εκφόρτωσης οικοδομικών υλικών στη Σκιάθο, το οποίο βρίσκεται μπροστά στον αεροδιάδρομο του νησιού.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr!