Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Οι 3 γυναίκες από το παρελθόν του Μπάμπη και οι αποκαλύψεις

Τι έδειξε το κινητό του συζυγοκτόνου;

Γλυκά Νερά: Οι 3 γυναίκες από το παρελθόν του Μπάμπη και οι αποκαλύψεις
Έγκλημα 18.07.2021 11:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το παρελθόν του Μπάμπη, του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών . Το τελευταίο χρονικά στοιχείο αφορά πρόσωπα από το παρελθόν του, τα οποία έχουν εξεταστεί από τις αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με οποιοδήποτε τρόπο είχαν επηρεάσει τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το έργο της πλήρους διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή και με τρεις γυναίκες, προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη και να διαπιστώσουν αν αυτές οι επαφές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν. Ωστόσο, δύσκολες είναι οι στιγμές για τον πιλότο μέσα στη φυλακή.

Γλυκά Νερά Οι 3 γυναίκες από το παρελθόν του Μπάμπη

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 32χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα από το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι ο 32χρονος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, από τη «φιλική» κουβέντα που είχαν οι ερευνητές μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του πιλότου, που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

:Ραγδαίες εξελίξεις για την δολοφονία της Καρολάιν - Ξεκινά πάλι έρευνα για τα Γλυκά Νερά

Καταιγιστικές οι εξελίξεις δύο μήνες μετά από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Η οικογένεια της 20χρονης φέρεται πως δεν έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και αναζητά τους πραγματικούς λόγους.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει ότι σε μια στιγμή έντασης έβαλε τέλος στη ζωή της συζύγου του, ωστόσο η οικογένειά της, η οποία μάλιστα έχει υπό την επιμέλειά της μικρής Λυδίας, δεν πείθεται από αυτή τη δικαιολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Ιουλίου ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει βρεί στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος» είπε μεταξύ άλλων. Ενώ, στο μικροσκόπιο βρίσκονται και συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Άσχημες εξελίξεις - Επεισόδιο στον Κορυδαλλό με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Γλυκά Νερά: Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέει την αλήθεια τις παρανομίες του!

Share