Φολέγανδρος: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο 30χρονος

Πληροφορίες για επιληπτική κρίση ή απόπειρα αυτοκτονίας, λίγες ώρες πριν την απολογία του στον ανακριτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φολέγανδρος: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο 30χρονος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που κηδεύτηκε την Δευτέρα 19/7 στο Βέλο Κορινθίας. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της που ήταν και ο σύντροφος της, λίγες ώρες πριν την απολογία του στον ανακριτή μεταφέρθηκε μέσα στην νύχτα εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου.

Τι συνέβη στον 30χρονο;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 30χρονοςς μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου, είτε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που προς το παρόν είναι συγκεχυμένες, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας, είτε λόγω επιληπτικής κρίσης. Το ρεπορτάζ θέλει, το δεύτερο ενδεχόμενο να είναι και το πιο πιθανό.

Ο άνδρας μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος. Οι γιατροί του αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Οι πρώτες δηλώσεις του 30χρονου που σκότωσε την Γαρυφαλλιά στην Φολέγανδρο

Όπως χαρακτηριστικά φάνηκε από βίντεο, συγκεντρωμένοι έξω από τον ανακριτή φώναζαν τον 30χρονο «αλήτη», ο οποίος από τις 10:00 είχε οδηγηθεί στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος ο οποίος τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Βλάχος θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 30χρονο. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση.

Δήλωσε ότι χθες προσπάθησε να συνομιλήσει με τον εντολέα του όμως δεν κατάφερε να “συνεννοηθεί” μαζί του.

Ο 30χρονος την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο, το μόνο που είπε είναι «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».