Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε την 55χρονη

Φέρεται να βγήκε με αίματα από το σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε την 55χρονη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/8) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας Γεωργιανός δε δίστασε να σφάξει την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το thestival, ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και συνελήφθη. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Οι συχνοί καυγάδες που είχε ο άνδρας με την άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης βγήκε με τα χέρια του γεμάτα αίματα από το διαμέρισμα της συντρόφου του, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο 55χρονος διατηρούσε σχέση με την 56χρονη συμπατριώτισσά.

Οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να είχε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες και οι γείτονες άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμα που ανήκε στο θύμα.

Ο 55χρονος φέρεται να ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ, να γινόταν συχνά οξύθυμος και κάποιες φορές βίαιος και να δούλευε ευκαιριακά, γεγονός που αποτελούσε συχνά αιτία καβγά μεταξύ του ζευγαριού. Από την πλευρά της η 56χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου για μία ακόμα φορά προκλήθηκε μεγάλη ένταση μέσα στο διαμέρισμα του θύματος. Ακούστηκαν γδούποι και αμέσως μετά γείτονας άκουσε μια γυναικεία φωνή να λέει «σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις».

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Γείτονας της 55χρονης Ελένης Χ. που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της άκουσε λεπτό προς λεπτό το φονικό της οδού Γραβιάς.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα ο καυγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε... διαβάστε τη συνέχεια για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη στο Athensmagazine.gr