Γλυκά Νερά: Σε απόγνωση ο Μπάμπης στη φυλακή - Αρνείται κατηγορηματικά τις νέες εξελίξεις

Οι δηλώσεις του μέσω δικηγόρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Σε απόγνωση ο Μπάμπης στη φυλακή - Αρνείται κατηγορηματικά τις νέες εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο σύζυγό και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη στα Γλυκά Νερά. Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον πιλότο να έχει συνεργό, ωστόσο όχι στη δολοφονία, αλλά στη συγκάλυψη πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Μάλιστα, πολλά κοντινά του πρόσωπα κλήθηκαν να καταθέσουν ξανά, με τον αδερφό του να είναι ο μοναδικός που έχει κληθεί όχι μια αλλά τρεις φορές από τις Αρχές.

Αρνείται ο Μπάμπης την είδηση πως είχε συνεργό

Κληθείς να σχολιάσει τις νέες αυτές πληροφορίες, ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είπε στο Mega πως “είναι λογικό και να καταθέσουν και άτομα του κοινωνικού περιγύρου και του οικογενειακού κυρίως. Είναι στα πλαίσια των ανακριτικών πράξεων και γίνονται από τον κύριο ανακριτή. Δεν αφορά κάτι άλλο”.

Ο συζυγοκτόνος, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε βοήθεια από συγγενικό ή άλλο πρόσωπο και υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος του κατά τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά και στη σκηνοθεσία της ληστείας.

Υπάρχει άρνηση όσον αφορά από μέρος του εντολέως μου σε αυτό το ζήτημα. Σε καμία περίπτωση ούτε από τη δικογραφία, ούτε από τη μέχρι τώρα έρευνα εν εξελίξει που υπάρχει δεν έχει προκύψει το παραμικρό”, αναφέρει ο δικηγόρος του.

Ουρά από τουρίστες μπροστά από το μνήμα της Καρολάιν

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποτελεί μια είδηση, που πάντοτε θα συγκλονίζει το πανελλήνιο - κι όχι μόνο -, με την Καρολάιν να μην ξεχνιέται... Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης ανέφερε πως το γεγονός ότι η Καρολάιν ήταν από το νησί της Αλοννήσου δεν λειτουργεί αρνητικά στον τουρίστα.

«Αντιθέτως περνάει κόσμος από το νεκροταφείο και ανάβει ένα κεράκι. Έχει συγκλονιστεί το πανελλήνιο. Δεν έχει έρθει κόσμος μόνο για να ανάψει ένα κερί» σχολίασε στο OPEN, τη στιγμή που προδίδονται κι άλλα μυστικά του συζυγοκτόνου.

Παράλληλα, αναφερόμενος... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr