Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Μπάμπης μέσα στην φυλακή - «Ο αδελφός μου δεν...»

Οι δηλώσεις του μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Έξαλλος ο Μπάμπης μέσα στην φυλακή - «Ο αδελφός μου δεν...»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλου. Οι Αρχές ψάχνουν τον πιθανό συνεργό του πιλότου, ο οποίος τον βοήθησε στην συγκάλυψη του ονόματος τους από το έγκλημα.

Αρκετά μάλιστα δημοσιεύματα λένε πως έχουν κληθεί για κατάθεση συγγενικά του πρόσωπα, με τον αδελφό του να είναι ο μόνος που έχει καταθέσει τρεις φορές. Με την είδηση αυτή ο Μπάμπης έγινε έξαλλος και ξέσπασε μέσα από την φυλακή στον δικηγόρο του.

Ο πιλότος, κατά την επίσκεψή του συνηγόρου του στις φυλακές, ερωτηθείς για τις αναφορές που θέλουν συγγενικό του πρόσωπο να τον βοήθησε μετά την δολοφονία της γυναίκας του να στήσουν την ψεύτικη ληστεία, είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχει καμία σχέση κανένα συγγενικό μου πρόσωπο. Όσα αναφέρονται είναι μυθοπλασίες. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του αδελφού μου».

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, καθώς και αποτελέσματα από τις κάμερες ασφαλείας.

Όλες οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ουρά από τουρίστες μπροστά από το μνήμα της Καρολάιν

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποτελεί μια είδηση, που πάντοτε θα συγκλονίζει το πανελλήνιο - κι όχι μόνο -, με την Καρολάιν να μην ξεχνιέται... Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης ανέφερε πως το γεγονός ότι η Καρολάιν ήταν από το νησί της Αλοννήσου δεν λειτουργεί αρνητικά στον τουρίστα.

«Αντιθέτως περνάει κόσμος από το νεκροταφείο και ανάβει ένα κεράκι. Έχει συγκλονιστεί το πανελλήνιο. Δεν έχει έρθει κόσμος μόνο για να ανάψει ένα κερί» σχολίασε στο OPEN, τη στιγμή που προδίδονται κι άλλα μυστικά του συζυγοκτόνου.

Παράλληλα, αναφερόμενος... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr