Επίθεση με βιτριόλι: Μίλησε η θεία της κατηγορούμενης - «Πήγε να τη δει ο πατέρας της...»

«Είναι στα κακά τους τα χάλια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Μίλησε η θεία της κατηγορούμενης - «Πήγε να τη δει ο πατέρας της...»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, μίλησε η θεία της κοπέλας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες πριν την δίκη, όπου θα παρευρεθεί το θύμα για να την αντιμετωπίσει.

Όσα αποκάλυψε η θεία της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτιρόλι

«Με τον πατέρα της μιλάμε. Είναι μέσα το παιδί. Πήγε να τη δει και εγώ πήγα μια φορά αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω ποτέ γιατί δεν ήταν ημέρα επισκεπτηρίου. Πήγαμε να τη δούμε. Το έχουμε παιδί μας. Έγινε. Η δουλειά είναι να μη γίνει το κακό, αν γίνει μετά από εκεί και πέρα…Τι να σας πω τώρα, είναι στα κακά τους τα χάλια. Τον πατέρα της τον έχω αδερφό. Τα καλύτερα, παιδί μου και καλό ήταν και θέμα δεν είχε δώσει ποτέ. Τι να σας πω, πέσαμε από τα σύννεφα. Τι λόγο κακό να πω για το κορίτσι. Την έχω παιδί μου, την έχω ανιψιά από αδερφό. Τι συνέβη εκεί πέρα, δε γνωρίζουμε τίποτα. Το κορίτσι ήταν στην Αθήνα, εγώ είμαι κάτω στο χωριό με τον πατέρα της».

Και πρόσθεσε: «Δε ξέρουμε τίποτα μάτια μου, τώρα καλώς τα κάμνει, ένας νορμάλ άνθρωπος δεν τα κάμνει αυτά. Τώρα τι συνέβη και τι παίχτηκε εκεί αυτό το γνωρίζουν οι δυο. Χωρίς λόγο, μπορώ να έρθω να σας ενοχλήσω χωρίς λόγο; Είμαστε νορμάλ άνθρωποι, λογικοί. Τα πάντα. Χωρίς λόγο μπορούσε τώρα να πάει να κάνει ζημιά στο κορίτσι; Τώρα στη μέση κάτι παίχτηκε και κάτι συνέβη…. Μας ήρθε ένας κεραυνός στο σπίτι. Δε το περιμέναμε ποτέ. Είναι αναστατωμένη η οικογένειά μου, η οικογένειά μας, όλοι… Φτωχός κόσμος ήμασταν όλοι, φτωχοί και με αξιοπρέπεια. Όχι ανίψια μου, παιδιά μου σας λέω. Αγαπημένοι! Μας συνέβη αυτό το κακό».

Η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το πρώτο της χειρουργείο μιας και από τότε έχει κάνει πολλά ακόμη προκειμένου να γίνει καλά.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9.».