Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Λίγο πριν την δίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου πήρε τελικά η πολύκροτη δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που πριν ενάμιση χρόνο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Μάλιστα, η δίκη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του νέου έτους, προτού συμπληρωθεί το 18μηνο της κατηγορούμενης στη φυλακή.

Όταν η Ιωάννα έφτασε στο δικαστήριο, την περίμενε αρκετός κόσμος, προκειμένου να την συχγαρεί από κοντά για την δύναμη και την ψυχή της, ενώ όλοι πριν μπει στην αίθουσα ξεκίνησαν να την χειροκροτούν.

Η οικογένεια της ίδιας μάλιστα ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου.

«Έδειξε πόσο δειλή είναι»

Η κατηγορούμενη, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο και αντί αυτού βρέθηκε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου, προκειμένου να την υπερασπίσει.

Σύμφωνα με την Κέλλη Χεινοπώρου και το Πρωινό, η Ιωάννα κάθισε μέσα στην αίθουσα μαζί με την μητέρα της και όταν άκουσε την δήλωση της κατηγορουμένης ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, ήταν φανερά απογοητευμένη.

Η πρώτη δήλωση της Παλιοσπύρου έξω από το δικαστήριο

Με το άκουσμα πως η 36χρονη δεν θα παρευρεθεί, αλλά και πως η δίκη πήρε παράσταση για τις 30 του Σεπτέμβρη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναχώρησε από το εφετείο. Ωστόσο, θέλησε κατά την έξοδο της να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.